2777
2789
عنوان

دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 69 پست
شما اصلا پیشقدم نشو لطفا ،عادت کرده که هیچ حرکت مثبتی نکنه و بازم احترام ببینه

اون نمیاد برا آشتی از طرفی چن بارم رفتم زد تو گوشم یا گفت منو فراموش کن 

دیگ کلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

کاربری دست دو نفر 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نمیاد ک الان ی ماه شده خودمم ازش سرد شدم

عزیز دلم میگم که سخت طرف مقابل آدم اینقدر سفت و سخت باشه ولی تحمل کن ،اما هر موقع اومد و صحبت کرد با آرامش جوابش رو بده و بگو که از اول به جای قهر باید حرف بزنیم و مشکل رو حل کنیم

خدایا شکرت💖

از من میشنوی اگر میتونی روزی هفت بار اگر نمیتونی روزی ی بار سوره جن بخون تا چهل روز روزانه هم ذکر یا ورود زیاد بگو معجزه میکنه اما از ته قلب ایمان داشته باش 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
عزیز دلم میگم که سخت طرف مقابل آدم اینقدر سفت و سخت باشه ولی تحمل کن ،اما هر موقع اومد و صحبت کرد با ...

پس خودم چی ک محبتش از دلم رفته؟ میدونم  اون نمیاد بگه آشتی کنیم 

کاربری دست دو نفر 🥰
اون نمیاد برا آشتی از طرفی چن بارم رفتم زد تو گوشم یا گفت منو فراموش کن  دیگ کلا دلم نمیخواد ب ...

خوب با به بزرگتر عاقل که بدون سر و صدا و شلوغ کاری می‌تونه کمکت کنه مشورت کن و ازش بخواه که بیارتش تا تکلیف شما رو مشخص کنه،حتی اگر مقصر باشید هم حق نداره دست رو شما بلند کنه چه برسه به اینکه خودش کوتاهی کرده و مقصر ،پس بیاد و مردونه حرفشرو بزنه ،حیف جوونی شما نیست

خدایا شکرت💖
خوب با به بزرگتر عاقل که بدون سر و صدا و شلوغ کاری می‌تونه کمکت کنه مشورت کن و ازش بخواه که بیارتش ت ...

مبخوام ب باباش بگم ولی میترسم بدتر لج کنه

کاربری دست دو نفر 🥰