2777
2789
عنوان

دلم گریه میخواد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا گریه کردی؟

به خاطر بدبختیم،یه مشت آدم خون خوار دارن زندگیمون رو داغون میکنن

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
منم الان برا ارشا کلی ناراحت شدم...اومدم اینجا حالم خوب شه مثلا

خیلی اعصابم بهم ریختتششش🥺

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من سه هفته...زمان برام استپ شده

خیلی خیلی بده ، کاملا" درکت میکنم، بدترین و تلخ ترین اتفاق زندگیم بود ، از اونموقع انگار یه تیکه از وجودم کنده شده، خیلی بیقراری میکنم ، هر شب منتظرم تو خواب ببینمش 😔

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
خیلی خیلی بده ، کاملا" درکت میکنم، بدترین و تلخ ترین اتفاق زندگیم بود ، از اونموقع انگار یه تیکه از ...

خدای من...منم بدترین اتفاق زندگیم رخ داد...خدا صبر بده بهت برای آرامش پدرت صلوات فرستادم

یا امام حسین خودت نگاهی به دل نیازمند ماهم کن

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .