2777
2789
عنوان

بی بی چک میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست
انقدر استرس داشتم رفتم داروخانه دوباره گرفتم از مسئول هم پرسیدم گفت خط تبخیر  باید دوباره بزنم

عزیز دلم برای لقاح اصلاااا استرس نداشته باش بذار بدنت تو آرامش کار خودش رو انجام بده،فکرت ببر یه سمت دیگه تو این مدت،اصلا شروع کن کاردستی بساز نقاشی بکش تا فکرت مشغول شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز دلم برای لقاح اصلاااا استرس نداشته باش بذار بدنت تو آرامش کار خودش رو انجام بده،فکرت ببر یه سمت ...

اره تازه ماه اول انقدر استرس دارم و نگران  خودمم نمی دونم چرا اینجوری شدم 

به به مبارکه بعله مثبته ب سلامتی ،دعا برای منتظرا هم بکن لطفا منم خیلی وقته منتظرم 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
ایشاالله شما و همه منتظرا دامنتون سبز میشه.از ته دل برا همه میخوام

ممنون سلامت باشید خانوادگی

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍