2777
2789
عنوان

لیدی گاگا😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از امروز زن رییسی شده الگوم😊

از زن احمدی نژادم الگو گرفتی خواهررر😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

من کاری به مذهبش ندارم خودشو دوست دارم...وجود خودشو...صداشو...سبک لباسشو به من مربوط نیست که چی رو ...

درسته اما باید بدونی که ایلومناتی فقط شیطان پرستی نیست و کلی چیز دیگه که گفتنشونم ترسناکه

در انتظار هدف...⛈⚡   
درسته اما باید بدونی که ایلومناتی فقط شیطان پرستی نیست و کلی چیز دیگه که گفتنشونم ترسناکه

من نمیتونم به راحتی قبول کنم که استفانی ایلومیناتی باشه میدونی چرا...چون عادت مردم ایران همینه که بگردن تو ویدئو کلیپای یه آدم معروف ازش یه چی پیدا کنن...اگه واقعا همچین چیزی باشه شاید آهنگاشو گوش بدم ولی دیگه واقعا فنش باقی نمیمونم

ایلومناتی یعنیی چی

گروهی انکه شیطان پرستن و میگن هدفشون اینه که هیچ مذهبی وجود نداشته باشه و اینا میان به خواننده ها درخواست میدن که تو روحتو به ما بفروش و آهنگایی که ما میگیم رو بساز ماهن در عوض به تو شهرت و قدرت و ثروت میدیم و دائم این خواننده هارو زیر نظر دارن این آهنگا هم جوری ان که روی ذهن و فکر هر فرد تاثیرات به شدتتتتتت بدی میزاره و میتونه باعث افسردگی یا خودکشی بشه این اهنگا توشون کلی رمز و رازه میگن میخوان جمعیت کره زمین رو کم کنن و خودشون حاکم باشن و نه تنها خواننده ها بلکه افرادی مثل مدیر شرکت فیس بوک و ایسنتا گرام و... کلا خیلی چیزای ترسناکی هست 

در انتظار هدف...⛈⚡   
خیلی بده پس...دیگه کدوم خواننده ها اینجورین؟ایرانی ها هم هستن؟

دقیق نمیدونم بیانسه و کیتی پری رو شنیدم و...

ایرانی ها هم چند نفر شنیدم ولی خب مطمئن نیستم .فقط خواننده نیستن که بازیگر و مدیر شرکت ها و....

در انتظار هدف...⛈⚡   

عزیزم بااحترام من نمیدونم لیدی گاگا ایلومیناتی هست یا نه...ولی یکی از شروط ایلومیناتی اعتقاد به خداست....اصلا افرادی که به خدا ایمان ندارن رو قبول نمیکنن...اصلا واژه شیطان پرستی رو برای گروه ایلومیناتی نباید به کار برد

عزیزم بااحترام من نمیدونم لیدی گاگا ایلومیناتی هست یا نه...ولی یکی از شروط ایلومیناتی اعتقاد به خداس ...

نه عزیزم این حرفت کلا اشتباهه 

من کاری با لیدی گاگا ندارم و به علاقه شما احترام میزارم 

ولی هر ویدئویی که نگاه کنی متوجه میشی و آرم ایلومناتی که علامت یک چشم هست هم مربوط به شیطان.  

در انتظار هدف...⛈⚡