2821
2789
عنوان

از دست ندید 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 30 پست
@نفسr   @saryehhhh   @ayda1371   @فانتین   @گل_ناز_پر_پرم   ...

خیلی خوب بود 

برای من و امثال من که گاهی یادمون میره این همه آسایش رو از لطف و کرم خدا داریم و فراموشش کردیم

ممنونم ازت عزیزم 🌺🌺

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
خیلی خوب بود  برای من و امثال من که گاهی یادمون میره این همه آسایش رو از لطف و کرم خدا داریم و ...

🤤❤️

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عالی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
@تیکه   @زهراشونم   @عطرنرجس1400   @عشق55   @zahra792   &n ...

خیلی عالی بود واقعا 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@فندق_سفید2   @ستارهسهیل   @آهوآرام   @عشق_پرستاری   @نادیامم & ...

مرسی عسل جون  این کلیپ انگار مخصوص منه اصلا تو نماز تمرکز ندارم اصلا 🤦‍♀️همیشه بین رکت سوم یا چهارمم تو شکم   خیلی ناراحتم از این موضوع قبلا رکت شمار داشتم راحت بودم الان ندارم خراب میکنم نماز خونومو 🤦‍♀️

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
مرسی عسل جون  این کلیپ انگار مخصوص منه اصلا تو نماز تمرکز ندارم اصلا 🤦‍♀️همیشه بین رکت سوم یا ...

خاهش عزیز دلم

دقیقا منم همین مشکلو دارم 😪

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
@تیکه   @زهراشونم   @عطرنرجس1400   @عشق55   @zahra792   &n ...

عزیزخیلی عالی بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@۰هالینا۰   @mobina_banoo   @منظومه_عسلی   @علامه   @jvfhgc &nb ...

سلام عزیزم ممنونم براتون صلوات فرستادم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
@درگوشی_عاشقانه000   @نیلو89   @رویا145   @دختر_مامان_بابام   @ج ...

سلام گلم خیلی ممنون بسیار زیبا بود 

من همیشه سعی میکنم در نماز کاملا توجه م به خدا و شکرگزاری باشه ❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@ویشکا123    

سلام.عالی بود واقعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور
خاهش عزیز دلم دقیقا منم همین مشکلو دارم 😪

رکعت شمار اصلا این دور ور پیدا نمیشه بخرم راحت شم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز