2777
2789

من انقدر بدم میاد از گل مصنوعی که خدا می‌دونه این خواهر شوهر من خودش چون خیلی دوست داره همش گل مصنوعی میاره واسه من حتی گل بله برون رو برای من مصنوعی آورده بودن کربلا رفتم گل مصنوعی آورده بود دسته گل عقد و عروسی رو هم من انتخاب نکردم خودش رفته بود مصنوعی خریده بود دستش درد نکنه ولی من واقعا بدم میاد واااااقعا بدم میاد🥴 شش سال تحملشون کردم یه گوشه ای نگه داشتم این سری موقع اثاث کشی به بهانه اینکه کهنه شدن به جز دسته گل عروسی ، همه رو با هم ریختم توی کیسه گذاشتم جلوی در ، مامانش دید برداشت شون برگردوند به خودش الان داره استفاده می‌کنه 

امیدوارم متوجه بشه من ازگل مصنوعی متنفرم 

انرژی شم نمی‌دونم ولی الان خوشحالم که دیگه گل مصنوعی توی خونه نداریم ولم کنین دسته گل عروسی رو هم میندازم بره

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقدر بدم میاد از گل مصنوعی که خدا می‌دونه این خواهر شوهر من خودش چون خیلی دوست داره همش گل مصنوع ...

😂😂😂فک کنم مامانش نفهمیده چون دیر ریختی دور

باید میراشتی اتاق خواب استفاده نمیکردی 

یبار پا میزدی گلدونش میشکست مینداختی دور😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
😂😂😂فک کنم مامانش نفهمیده چون دیر ریختی دور باید میراشتی اتاق خواب استفاده نمیکردی  یبار پا ...

😁😁😁😁😁 آخه فک کن هر بار میومد خونه می‌گفت خیلی از این گل خوشم میاد و فلان صد بار صادقانه تعارف زدم بردار قبول نکرد🥴 روم نمیشد زودتر بندازم دور توی اثاث کشی از قصد گذاشتمش بالکن پر خاک شده بود فک کن برداشته اونا رو شسته استفاده کنه 🥺 سلیقه ست دیگه من خوشم نمیاد ولی اون مثل اینکه واقعا دوست داره 

.
😁😁😁😁😁 آخه فک کن هر بار میومد خونه می‌گفت خیلی از این گل خوشم میاد و فلان صد بار صادقانه تعارف ز ...

😂😂😂اخی خب خوبه دفعه بعد هم خدا نکرده آوردن بزار تو زاویه تابش افتاب رنگش بپره خراب شه🤪😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت