2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موسسه ای نیست از من بدسرپرست حمایت کنه؟

بهزیستی یا اورژانس اجتماعی تماس بگیر ببین میتونن کمکت کنن

ولی جدا از اینها چرا خودت به خودت کمک نمیکنی؟ چرا وقتی مجبوری به موندن به کاراشون رفتارشون فکر میکنی تا تپش قلب بگیری؟ چرا دهن به دهن میزاری؟ وقتی مجبوری بمونی سکوت کن ، برای خودت زندگی کن ، فکر کن طلاق گرفتی

دیگه وقتی دنیا سخت میگیره خودت به خودت سخت نگیر

بهزیستی یا اورژانس اجتماعی تماس بگیر ببین میتونن کمکت کنن ولی جدا از اینها چرا خودت به خودت کمک نمی ...

ازاینها نگرفتم ازترس اینجورشدم انقدربدنم دردمیکنه نمی تونم گوشی دستم بگیرم😢منم کلی ارزوداشتم یکیشم نشد پیرشدم پیرزن اندازه من دردنداره

درامدندارم😢لیسانس دارم ولی شهرم کوچیکه کارنیست

بنظرم وقتی اطرافیانت تورو نمیبینن یا حمایتت نمیکنن یا دیگران تو زجر میدن تنها کسی که می‌تونه به تو کمک کنه خودتی از امروز به خودت بگو من بیمار نیستم شاد باش به دیگرانو از زندگیت محو کن نه اینکه قطع رابطه کنی اونا برات کمرنگ باشن برات مهم نباشن خودت زندگیتو بساز منتظر نباش یکی بیاد بهت شادی بده کمکت کنه شرایط طلاقو نداری پس به خودت رحم کن حالتو خوب کن فردا بیماریت بدترشه کسی بهت دل نمیسوزونه منتظر نباش کسی بهت دل بسوزونه .فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی .

بنظرم وقتی اطرافیانت تورو نمیبینن یا حمایتت نمیکنن یا دیگران تو زجر میدن تنها کسی که می‌تونه به تو ک ...

حوصله ی دنیاوزندگی رودیگه ندارم ازجنگ خسته شدم پسربچه ننه که طرف مادرشه بایدبره پیششون هرچی ازخودم گذشتم کورن ببخشیدبرم درازبکشم کمرم ودستم بشدت درده نمی تونم چت کنم😢😢😢😢😢😢

ازاینها نگرفتم ازترس اینجورشدم انقدربدنم دردمیکنه نمی تونم گوشی دستم بگیرم😢منم کلی ارزوداشتم یکیشم ...

ترس از چی داری؟

دیگه آرزوهامون رو نباید وصل کنیم به شوهر عزیزم ، وقتی خوب نیستن و عذابمون میدن نباید خودمون هم خودمون رو عذاب بدیم ، فکر خودت باش

بی خوابی تپش قلب نفس سخت بدن درد سردردجلوی سر بعدکرونا اینجورشدم

شبا قبل خواب یه لیوان شیر ولرم بخور دمنوش گل گاوزبان درست کن   عزیزم زندگی همینه همش در حال تلاش برای ساختن هست باید تلاش کنی بسازی طلاق اخرین راهه برا ی نجات زندگی     فک نکن بعدش همه چی گل وبلبله اکثرا داغونتر میشن  بعداز طلاق سعی کن به نکات قوت همسرت فکرکنی وتشویقش کنی ارتباطت با خدارو هم بیشتر کن دعای توسل بخون حدیث کسل از امام رضا حاجت بگیر متوسل شودبهش  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم