بچه ها امروز عصر رفتم شلوار لی خریدم قد ۹۰......ولی الان راضی نیستم.....یعنی احساس کردم بهم گرون داد.....بعدشم آخرش بهش گفتم....چرا روش لکه چربی؟؟؟؟(پشتش یه کوچولو که اصلا معلوم نیست لکه )گفت ماله روغنه چرخه........حالا به نظرتون فردا ببرم پس بدم؟؟؟؟چی بگم؟؟؟؟تا حالا جنس پس ندادم.....بگم شوهرم گفته کوتاهه ؟؟؟چی بگم؟؟؟؟یا بگم تو نور لکش خیلی معلوم بود
من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
گفت نخ پنبس........نمیدونم ......لکش معلوم نیست خاستم بهانه کنم......فکر کنم همین یک رنگو داشت...... ...
حالا برو ایشالله ک پس میگیره
من خودم باشم پس میگیرم,چون صاحب مغازم
ولی بچه های پاساژمون چون فروشندن عمدتا فقط تعویض میکنن
برو ببین اگه دختره تو مغازه بود,باهاش حرف بزن شایدقانع شه
اون آقا فک نکنم با زبون نرم راضی شه
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخام بگم باشه پس نگیر من خیلی ازینجا خرید میکردم ولی دیگه نمیام خوبه اینجوری بگم؟؟؟؟
دیگه این ترفندا قدیمی شده
من مشتری ثابتتون هستم
همیشه میام پیش خودتون خرید میکنم
میرم دفعه بعد دوستامم میارم(:
ایشالله ک برش میداره ولی اگه پولو نداد خوب نگاه کن شاید ی تونستی با یه لباس خوب تعویضش کنی..
اتفاقا فروشنده ها همه زورشونو میزنن لباسای تک سایزشون بره خلاص شن..مخصوصا با این وضعیت کاسبی و کرونا
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱