2777
2789
عنوان

دخترم

229 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها

دخترم 6ماهشه دوروز تب 38/50داشت

بعد اول باشیاف کنترل کردم بعد آستامینوفن دادم بعدش تبش قطع شد و الان اسهال داره و بی قراره 

چیکار کنم بنظرتون دکتر هم نبردم بخاطر کرونا میترسم احتمالا فردا بیرم با تمام قوانینه رعایتی اما الان میخوام بدونم چیکار کنم از بی قراریش کم بشه

اسهالش ک برا شیافه‌بیقراریشم احتمالا دلدرد داره.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اول استا ندادی بعد اگه پایین نیومد شیاف بزاری؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

استارتر عزیز..بچه های منم پشت سر هم مریض شدن تب بالا داشتن ولی اسهال نه...بنظرم جوشونده بده گار سازه..پر لیمو امانی با دونه هل.سیاه رنگه..ونباط با آب جوشیده شکم و هم میکشه..آب سیب هم عالیه..یا سی رو رنده کن یکم که تیره شد بده بخوره

چون بچه هام بد دارو هستن اینم ب زور میدم 

اگر استا دادی اروم نشد نبات سفید تو آب ولرم آب کن خیلی کم.یکمم عرق نعنا فقط در حد چن قطره بریز بده بهش.دختر منم ۶ ماهش بود اینجوری شد.نبات اسهال و دلدردو خوب میکنه.زیاد ندی بش.