2777
2789
عزیزم منم دوقلو باردار بودم هفته ۱۲با سونو واژینال طول سرویکسم۲۷بود سرکلاژ شدم

بسلامتی زایمان کردین؟به نظرتون با سونو شکمی دقیق نیست؟دوتا دکتر عوض کردم میگن طول سرویکست خوبه نیازنیس سرکلاژ من خودم سرکلاژ کنم خیالم راحت میشه انگار

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسلامتی زایمان کردین؟به نظرتون با سونو شکمی دقیق نیست؟دوتا دکتر عوض کردم میگن طول سرویکست خوبه نیازن ...

اره عزیزم من زایمان کردم ،سونو شکمی هفته دوازده  ۳۰بود دکتر فرستاد سونو واژینال اون دقیق تره دیدم ۲۷،به اصرار خودم تو هفته ۱۴سرکلاژ شدم البته دوتا سونو رفتم میگفتن چون دوقلویه بهتره سرکلاژ بشی ،سرکلاژ کردم واستراحتم زیاد کردم اصلا تو بارداری جارو وتمییز کاری نمیکردم شما هم اگه سرکلاژ کردی یا نکردی کلا استراحت زیاد بکن از پله زیاد بالا وپایین نرو،قرص ایزوپرین برای جلوگیری از انقباضه با نظر دکترت بخور اگه امپول هم داد به موقع بزن ،من از هفته ۲۶هفته ایی یکی امپول پروژسترون میزدم

خدایا شکر  

اره عزیزم من زایمان کردم ،سونو شکمی هفته دوازده  ۳۰بود دکتر فرستاد سونو واژینال اون دقیق تره دی ...

ببخشین زیادسوال میپرسم همون قرص ایزوکسوپرین رو میگین؟دکترنوشته روزی یه دونه استفاده میکنم من درد های زیرشکم زیاد دارم هرشب یه دونه شیاف استفاده میکنم دکترگفته از هفته ی ۲۰ هم امپول میدم فداتشم دعاکن منم بتونم دوقلوهامو بغل بگیرم  

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
ببخشین زیادسوال میپرسم همون قرص ایزوکسوپرین رو میگین؟دکترنوشته روزی یه دونه استفاده میکنم من درد های ...

اره عزیزم همون قرصه،اره امپول خوبه انشاالله بسلامت زایمان میکنی

خدایا شکر