2777
2789
عنوان

کرونا دلتا

| مشاهده متن کامل بحث + 10451 بازدید | 28 پست

من گرفتم

با گلو درد شروع شد بعد سرفه 

گلو دردم یهو شدید شد زد ب گوشان خییلی بد بود

تب کردم

بیحال بودم بشدت

الان۲،۳روزه حالم بهتره ولی سرفه میکنم هنوز

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثبتی، 

دراز بکش مایعات فراوون، مایعات گرم ، ابمیوه طبیعی، گوجه کبابی، نخود پخته، اب گرمو عسل، 

ببین هرچقد استراحت کنی مایعات بخوری ادرارت بیشتر باشه ویروس از بدنت زودتر خارج میشه  استرس هم نداشته باش  

منم اینجوریم😭😭😭گلومم خییییلی درد میکنه

درکت میکنم خیلی درد داره،من از گلو درد و گوش درد گریه میکردم

برو دکتر قرصو دارو برات بنویسه ۴،۵روزه حالت بهتر میشه

نوشیدنی گرم بخور،آویشن،چایی،اب ولرم با عسل

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
ممنون گلی

من امروز روز دهم کرونامه ، فقط بهت بگم استراحت استراحت استراحت  چندروز اصلا حرکت نکن فقط بخور بخواب  که خوب شی ، لبنیات نخور ، سرخ کردنی نخور، آب هویج خیلی خوبه ، دارچین نخور ممکنه سرفه بندازدت ،  ویتامین سی بخور ، تخم مرغ پخته ، 

من امروز روز دهم کرونامه ، فقط بهت بگم استراحت استراحت استراحت  چندروز اصلا حرکت نکن فقط بخور ب ...

سلام خانومی انشالله که خوب شده باشید ...ی سوال داشتم خواستم ببینم شما میدونستید از کجا گرفتید؟؟بعد چند رور علائم خودشون رو نشون دادن ؟؟؟

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
من گرفتم با گلو درد شروع شد بعد سرفه  گلو دردم یهو شدید شد زد ب گوشان خییلی بد بود تب کردم ...

انشالله که حالتون خوب باشه دوست عزیز ...میشه بگید علائمتون بعد چند روز خودشو نشون داد؟؟؟

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
انشالله که حالتون خوب باشه دوست عزیز ...میشه بگید علائمتون بعد چند روز خودشو نشون داد؟؟؟

مررسی عزیزم

من یکشنبه یکم گلودرد داشتم

دوشنبه شدت گرف زد ب گوشام،سرفه هام شروع شد و...

سلام بچه ها اگ مشکل هزینه ندارید برای  پیشگیری و درمان و ضعف و بی حالی و عوارض بعد کورنا مث افسردگی و ریزش مو مکمل های فوراور عالیه  کاملا ارگانیک و بدون عوارض هستن اگ مشکل هزینه ندارید با من مشاوره بگیرید  برای کودکان مکمل کیدز فوراور بی نظیره و همچنین ویتامین سی و رویال ژل 

09010183025 

پیج اینستگرام @foreverlivingesfahan7