2777
2789
عنوان

فوت بردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 24 پست
ی بارگفتی دوقلوهام دنیااومدنبعدش گفتی هنوزباردارمالانم که تاپیک زدی داداشم عاشق بوده کشتنشچراانقد در ...

قبول دارم جو سایت یجوری شده که خیلیا دیگه حرف راست نمیزنن

ولی توروخدا به این مورد دیگه گیر الکی ندید و قضاوت نکنید

اون تاپیک که زده باردارم ۱۴۰۰ بوده. بعد ینفر ۱۴۰۱ اومده سوال کرده مشکلت حل شد ایشونم نوشته که به دنیا اومدن بچه هام

کاش تاریخارو نگاه کنید.تو ۱۴۰۰ زده حاملم و ۱۴۰۱ گفته به دنیا اومدن

و اینکه فکر نکنم هیچچچ آدم نرمالی پشت برادرش داستان فیک در اینحد زجر اور بسازه

من خودم برادر دارم حتی نمیشه تصورر کرد چه برسه بیای تاپیک بزنی . بنده خدا ۴سال پیش هم تاپیک زده که برادرش سال ۹۷ فوت شده

یسریا میگن شبیه رمانه فلان والا انقدر تو این دنیا اتفاقات عجیبی میفته یکیش واسه خود من که گاها میگم زندگی منم شده عین رمانا..

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

ی بارگفتی دوقلوهام دنیااومدنبعدش گفتی هنوزباردارمالانم که تاپیک زدی داداشم عاشق بوده کشتنشچراانقد در ...

فقط میخام بگم منم مث تو فهمیدم ایشون دروغگوهه وثبات نداره شخصیتش میگه قاتلاندداداشم دیه میخان برای اعدام ولی مانداریم ک بدیم پس توزندان نهایتامیمونن درصورتی ک وقتی مجرد باشه قاتلانش نیاز ب دیه نیس این تجربه همسایه ماهستش ک قاتل بچش زیر۱۸هس منتظر ۱۸بشه بعداعدامش کنن ودوم اینکه هرکس قرص برنج بخوره ب هیچ وجه بیشتر از۱ساعت زنده نخاهد موند این تجربه دخترعموم ودوستم هس ک متاسفانه همون دقیقه های اول ازدنیارفتن  این کاربرمریض گفته کمابودتا۱ماه خدایی روانی زیاده تواین سایت من براهمون نمیام یمدته

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبول دارم جو سایت یجوری شده که خیلیا دیگه حرف راست نمیزننولی توروخدا به این مورد دیگه گیر الکی ندید ...

بالاواست عزیزم نوشتم بخون عاقبت قاتلاشو گفته ک همگی فیکه قطعااون پسرعموی زنداداشش مجردبوده ک افتاده دنبال نشون کرده قبلش و ازااین بابت نیاز ب دیه برای اعدام ندارن چون مجرده 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بالاواست عزیزم نوشتم بخون عاقبت قاتلاشو گفته ک همگی فیکه قطعااون پسرعموی زنداداشش مجردبوده ک افتاده ...

بله عزیزم خوندم

راجع به قرص برنج که در اکثر مواقع مرگ ظرف چند ساعت اتفاق میفته یا من تو یسریا دیدم که طرف یک یا نهایت دوروز زجر کشیده و بعد فوت شده.اگر مقدار کمی خورده بشه یا بلافاصله بعد خوردن قرص معده شستشو داده بشه و درمان شروع بشه یا نوع اون قرصی که به خوردش دادن ضعیف یا تقلبی بوده باشه ممکنه فرد تا مدتی  وارد حالت کما بشه که این موارد خیلیی نادر هست. واسه اون قسمت هم که گفتین فرد مجرد نیازی به دیه نداره. نمیدونم شاید طرف بچه داره قبلا طلاق گرفته یا.. والا نمیدونم چی بگم چرا باید همچین دروغی سرهم شه صرفا واسه سرگرمی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

فقط میخام بگم منم مث تو فهمیدم ایشون دروغگوهه وثبات نداره شخصیتش میگه قاتلاندداداشم دیه میخان برای ا ...

دیه ربطی به مجرد و متاهل بودن نداره. ببینید وقتی چند نفر، یک نفر رو میکشن برای اعدام همه ی اون چند نفر باید مابالتفاوت دیه اون چند نفر رو با یک نفر بدن. مثلا اگه سه تا مرد یک مرد رو بکشن اولیای دم برای اعدام باید به اندازه دیه ی دوتا مرد دیه بدن. اگه یک مرد یک مرد دیگه رو بکشه برای اعدام دیگه دیه لازم نیست. در مورد برادر این خانوم چون قاتلها دو مرد و یک زن بودن برای اعدام این سه نفر باید به اندازه یک و نیم برابر دیه یک مرد، دیه بدن

چرا امثال تو انقد زر میزنن؟؟دلیل موجهی داری گلم؟

زندگی بیش از انچه انتظارش را داشتم بمن سخت گرفته است...

خدا تورو چیکارکنه بخاطر فحش هات بی،شرف بی اصل ونسب 

به اموات وخانواده افراد؟

به نرگس ابیارتوهین کردی اینجا ببینن قابل شکایته🫡☠️

چقدر فضولات چندکیلو خوردی مثل نقل ونبات راجع به مدفوع حرف میزنی؟؟

هوش زیر ۱۵۰

هوش نخودی

اینجا مکان عمومیه کسی که به دیگری میگه قاشق نشسته

اندازه چهارپایه عقل نداره

فقط به درد پادری شستن می خوره.

چرا امثال تو انقد زر میزنن؟؟دلیل موجهی داری گلم؟

نمی شناسیش،گلم

سایت رو ابادکرده

به پدرمادرمردم گفته نجس 

بزرگترهامسخره میکنه

به دختره گفته بجای دکتر عن هم نمیشی

میگه شهرستانها نیان تهران راحت باشم(من خودم تهرانیم ولی این عفونت بایدجمع بشه)

دورازجون سک میفته به جون مردم

شامپو بدن بهش معرفی کردن میگه بچه های مردم بمیرن

برو تاپیکاشو بخون 

گول تامیکهای دعاشو نخور هم رد گم کنی...

نصف شب ها تامیک جنسی میزنه بی شرف بعدپاک می کنه

خصوصا تاپیک شامپو توت فرنگی روبخون

مگه نگفتی هرکس حق داره فیک باشه؟

قلدری؟به دروغ مردم چه کارداری؟

خودت گفتی درسته؟ تحت تاثیر روان گردان وموادی نه؟

کامنت هات اینطوره

تو معنای فضولی روخوب می فهمی در ملا عام اسمش حق الناسه

مثل فضای مدرسه یا دانشگاه

کسی می تونه داخلش مستراح کنه؟

یعنی نمی فهمی درآمد سایت برپایه ریپلای ودیدن کامنت هاست؟

اصطلاح تشویش اذهان عمومی یعنی درفضای عمومی فضولی نیست.حق اعتراض داری

می دونی دهها جوان ونوجوان رو منحرف کردی؟

همینطور باوالدین حرف می زنن

میدونی بایک ترجمه ساده مطالب به هرزبانی ترجمه میشه وآبروی ایرانی میره؟

نمی فهمی نه؟

چندباربه مردم گفتی نفهم؟

ازمن یادگار داشته باش نفهمیدن های تمام عالم رو جمع کنن یک درصد تونیست

گفتی پرورشگاهی

حالا بچه معتادبودن بهتره یاپرورشگاهی؟

چراوسط تاپیک آرزو نوشتی خداکنه بتونم برم دست شویی

خل وضعی نه؟

❌️می دونی چقدر کاربرها تشکر کردن تورو معرفی کردم؟

❌️می دونی همسرخیلیشون پست مهم اجتماعی داره گفتی خنگ حیثیت برات نمیذاره

بهت حق میدم  نارسیسیسم درمان نداره

مگه نگفتی هرکس حق داره فیک باشه؟قلدری؟به دروغ مردم چه کارداری؟خودت گفتی درسته؟ تحت تاثیر روان گردان ...

احساس میکنم با ی روانی  وبیکار همصحبت شدم

خداشفابده

دیگه جوابتونمیدم

درشان من نیس

احساس میکنم با ی روانی وبیکار همصحبت شدمخداشفابدهدیگه جوابتونمیدمدرشان من نیس

مگه بچههههههه چوپان هم شان داره؟

بله پیامبر چوپان بودن

حضرت عیسی حضرت موسی همگییییی

بچه معتاد شان نداره

نمی خواد امروز به صدها نفر آمارتو دادم