2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنو هیچ کی به عهده نمیگیره

ولی بابام میده شوهرم نه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

من خرجام با نامزدم بود 

پدرم پول تو جیبی میداد اونو پس انداز میکردم 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

حتما باید چهار تا پیر پاتال جمع شن تو سالن عروسی خیار گاز بزنن تا رسمی زنش شی و خرجی بده؟🤦‍♀😐 عقد ...

نه به عروسی و مهمونو اینا ربطی نداره در کل تو دوران عقد ادم هنوز خونه خودش نرفته و خونه باباش زندگی میکنه

نه به عروسی و مهمونو اینا ربطی نداره در کل تو دوران عقد ادم هنوز خونه خودش نرفته و خونه باباش ز ...

ما هنوز نامزد نکردیم احساس مسئولیت میکنه و خودش بدون اینکه بگم پول میده ب غیرت و حس مسئولیت اون پسر بستگی داره

با خودش ینی کی شوهر یا پدر

منظور از خود کسی  که از نظر مالی وابسته به پدر یا همسر نباشه خودش مستقل هست (نظر کلی من با توجه به سوال کلی شما بدون در نظر گرفتن موقعیت و شرایط شما)