2777
2789
عنوان

تست کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست
من چندروزه سرفه میکنم...کروناست؟😑

والا میگن این روزا دیگه سرماخوردگی نداریم،هر علامت سرماخوردگی کروناست.انشالله که چیزی نباشه و در حد همین سرماخوردگی ردش کنی

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
سرماخوردم الان دل دردم دارم نکنه کروناست😨

آره ممکنه.آخه دکتر مردانی میگفت اینروزا سرماخوردگی نداریم،هر علامت سرماخوردگی کروناست.ولی نگران نباش،خیلیا در حد همین سرماخوردگی جزئی بسلامتی ازش رد شدند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم‌ نمیخواد . برو بیمارستان تست بده. اگه مثبت بود سریع برو دکتر. هفته دوم‌هم  حتما سی تی ...

دارو داره؟یعنی پزشک رفتن تاثیری داره؟

دارو داره؟یعنی پزشک رفتن تاثیری داره؟

وای حتما که داره . حتما. اصلا کسایی که متاسفانه درگیری خیلی زیاد ریه پیدا میکنن برای اینکه دیر دکتر میرن اکر جوابتون مثبت بود حتما برین یک دکتر عفونی یا متخصص ریه . دارو میدن سبک رد میکنین اسکن ریه هم هفته دوم انجام بدین 

وای حتما که داره . حتما. اصلا کسایی که متاسفانه درگیری خیلی زیاد ریه پیدا میکنن برای اینکه دیر دکتر ...

بعد از پیامها رفتم تست دادم.نیاری به نسخه ی پزشک نبود،فقط کارت ملی خواستند و شماره تلفن گرفتند.

گفتند پس فردا جوابش میاد.

شخصی که نمونه گرفت گفت اوضاع فوق بحرانیه و تابحال اینهمه مراجع کننده نداشتند😥

راستش میترسم....

نکنه شدید بشه....

نکنه بمیرم....

من زندگیم و بچه هامو دوست دارم....

😭

بعد از پیامها رفتم تست دادم.نیاری به نسخه ی پزشک نبود،فقط کارت ملی خواستند و شماره تلفن گرفتند. گفت ...

عزیزم نترس چیزی نمیشه  .ا استرس سیستم ایمنی و ضعیف میکنه فقط مایعات مصرف کن. هر چی میتونی حتی آب .و تغذیه خیلی خوب . حتما هم دکتر برو تا دار‌و بگیری. سی تی ریه رو هم روزای اول انجام نده. فقط چرا ایتقدر دیر . اصولا یک روزه جواب میدن 

عزیزم نترس چیزی نمیشه  .ا استرس سیستم ایمنی و ضعیف میکنه فقط مایعات مصرف کن. هر چی میتونی ...

گفت خیلی نمونه ها زیادن.بعد ما شهرستانیم باید بفرسته مرکز استان برای جواب.

مسئولش گفت فقط امروز بالای ۱۲۰ تا نمونه داشتیم.با توجه به اینکه شهرمون کوچیکه این تعداد خیلی زیاده.

ممنونم از روحیه ای که میدی و وقتی که گذاشتی.

امروز حس بویاییم رفت.دیگه مطمئن شدم کروناست.

نمیدونم عصر برم دکتر دارو بگیرم یا تا فردا منتظر جواب بمونم بعد برم