2777
2789
عنوان

آرزوهام مسخرست ؟ چه شغلی برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 57 پست

به نظرم نه تنها خنده دار و کودکانه نیست بلکه خیلی زیبا و جسورانه هست, امیدوارم هر چه سریعتر رویاتون رو دنبال کنید...من که ایمان دارم بهش می رسید❤

اگر نمی دونید از کجا شروع کنید به نظرم رشته های مختلف رو امتحان کنید تا علاقتون رو پیدا کنید

فکر می کنم مشاور هم کمک خوبی بکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست داشتمو دارم ک دانشمند پزشکی باشم از بچگی الانم24سالمه همه هم بخاطر تخیلاتم مسخرم میکنن ولی ...

حتما برو دنبالش . دانشمندا هستن که باعث پیشرفت میشن مهندسا و پزشکا و .. فقط مصرف کننده علمی هستن که اونا تولید میکنن

تو ایران ریاضیدان و فیزیک دان شغله؟

بله هم استاد دانشگاه میشن هم نویسنده و هم به دنبال تحقیق برای حل سوالات بدون پاسخ 

درست مثل مریم میرزاخانی

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

اصلا هم مسخره یا بچگانه نیس ب هر حال این علاقه شماست پس برید دنبالش یا برید رشته مرتبط رو بخونید بعد خودتون  کتابای بیشتر  در اون حیطه بخونید کم کم راجع بهش تحقیق و پژوهش و مقاله نویسی رو شروع کنید 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
به نظرم نه تنها خنده دار و کودکانه نیست بلکه خیلی زیبا و جسورانه هست, امیدوارم هر چه سریعتر رویاتون ...

ممنونم فقط با سن ۲۷ سال و یه بچه ۶ ماهه یکم سخته 

و اینکع دور و برم فقط میگن همین مسیری که اومدی رو ادامه بده و کمکی به تغییرشش نمیکنن . الان شدم دانشجوی دکتری عنرانی که دوسش ندارم 

اصلا هم مسخره یا بچگانه نیس ب هر حال این علاقه شماست پس برید دنبالش یا برید رشته مرتبط رو بخونید بعد ...

پژوهش رو دوست دارم ولی توی ایران اصلا نمیشه به عنوان شغل نگاش کرد ... چیزی هم که شغل نباشه نمیتونی تمرکز و وقتت رو خوب بذاری روش

برنامه نویسی خفن میخواد؟ اره راست میگی  فکر کنم درامدش هم بد نباشه

کلا دوره های بدون پیش نیازم هست اگه علاقه داری شروع کن خیلی کارای خفنی میتونی باهاش انجام بدی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ممنونم فقط با سن ۲۷ سال و یه بچه ۶ ماهه یکم سخته  و اینکع دور و برم فقط میگن همین مسیری که اوم ...

قبول دارم سخته اما شدنیه❤😉

به نظرم اکر علاقه ندارین ادامه ندین

ما فقط و فقط یکبار زندگی می کنیم❤

الان چه رشته ای خوندی؟ یا شغلت چیه؟ درست چه طوری بوده؟ چه کارهایی بلدی؟ چقدر مطالعه میکنی؟

من عنران خوندم دانشجوی دکترام . بعد توی دانشگاه کارمندم . مطالعه میکنم ...

درسم خوبه کلا واسه علاقم وقت میذارم علاقه نداشته باشم لب مرزی میخونم که پاس شم 

به کارای ساخت و ساز عمرانی علاقه ندارم . برنامه نویسی بلدم حدودی و مدلسازی cfd ..

پژوهش رو دوست دارم ولی توی ایران اصلا نمیشه به عنوان شغل نگاش کرد ... چیزی هم که شغل نباشه نمیتونی ت ...

چرا نمیشه؟؟

مگه نمیگی داری دکترا میگیری؟؟ مرحله بعد اقدام کن برای استاد دانشگاه بودن، حتی اگر هییت علمی نشی بازهم میتونی کلی کار تحقیقاتی برای پایان نامه ها انجام بدی

هم از تحصیلاتت استفاده میکنی هم پول در میاری هم محقق شدی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آره چرا نشه  اصلا تو بیا با بهترین نمرات فوق یکی از اینارو بگیر و بعد برای بورسیه اقدام کن

بارها میتونستم برم از ایران ولی زندگیم اینجا بد نیست به جز شغلم 

به نظرم برم بقیه چیزا رو از دست میدم 

به ارشد مجدد خوندن فکر کردم ولی بعدش چی؟ یه جا تو ایران استخدام نمیکنن که

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792