2777
2789
عنوان

اسم فاطمه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 25 پست
من که خیلی دوسش دارم اسم دخترمم فاطمه گذاشتم

خدا حفظش کنه 😍 زیر سایه خانم فاطمه زهرا بزرگ شه ان شالله

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق این اسمم

بالاتر از این اسم هنممگه هس

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

مگه از این اسم زیباتر هم داریم اصلا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور

من خودم فاطمه ام. دخترم فاطمه زهرا. ان شاءالله دختر بعدمم فاطمه حسنا

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
اسم فاطمه خیلی قشنگه،فاطمه ها هم معمولا دوست داشتنی تر و خانوم تر هستند مخصوصا اگه سادات دنبالش باش ...

من😍

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

منم اسمم فاطمه هست. مامانم و فامیلا بهم میگن فاطی ولی شوهرم خوشش نمیاد میگه باید بگین فاطمه.

نوه دختر خالمم دو ماه پیش به دنیا اومد اسمش فاطمه سادات گذاشتن. به نظرم خیلی قشنگه.

اصلا اسم قدیمی و جدید معنی ندارد. مثلاً آندینا و وانیا و سانیا خیلی قشنگ و با معنا هستن ولی فاطمه بده؟