2777
2789
عنوان

شپشک برنج😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 23 پست
نه بابا شپشک برنج زیر کابینت ها پرشدن 

آهان .از عطاري قرص گياهي و بدون خطر بگير بذار داخل برنج. زير كاپينتا كامن بزن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
برنج نیست قبلا بود الان تو برنج نیست زیر کابینت ها پر شدن بو داره این سمه؟

سمه بو داره بله موقع اسپری کردن درب و پنجره رو باز بذار بوش ماندگار نیست اما اثرش فوق العاده است

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبیه شیشه شور مشکی . اسپری میکنی به درزا و گوشه کنارا

من اول فکر کردم که سوسک کابینته ولی پارسال از اونا بود الان نیست اندازه اینا ریز تره اونا درشت بودن چند بار سم زدم دیگه نیومدن خداروشکر

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
ما کابینتامون شده پر از سوسک ریز  همه چی رو ریختم بیرون افکن زدم

سوسک نیست شپشک برنجه برنج هارو اوردم پایین فقط زیر دوتا کابینتی که گذاشتم پر شدن 

من اول فکر کردم که سوسک کابینته ولی پارسال از اونا بود الان نیست اندازه اینا ریز تره اونا درشت بودن ...

کامن بزنی هر حشره دیگه هم باشه نسلش کنده میشه راحت میشی منم این مشکل برام پیش اومده بود

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
از عطاری بخرم؟

کامن رو ؟ نه از فروشگاه بقالی  حتی از دیجی کالا خیلی جاها دارن ... من خودم از سوپرمارکت سر کوچه میگیرم همیشه 😅

کامن رو ؟ نه از فروشگاه بقالی  حتی از دیجی کالا خیلی جاها دارن ... من خودم از سوپرمارکت سر کوچه ...

ممنون 🤦‍♀️😂

ممنون 🤦‍♀️😂

خواهش میکنم ان شالله زودی راحت میشی از دستشون❤