2777
2789
سرکار  خونه

خب وقتی خونه هستید

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشستم‌بیکار‌حوصلم‌سررررفته😒😒  کاش‌یکی‌بودچت‌کنیم‌دوستم‌ندارم☹️😒

من دوست ندارم پوووف ینی حوصله ادمای مزخرفو ندارم ک فق درگیر چیزای چرتن یکیو میخام بزنیم ب جاده بریم دور دور عشق و حال 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
خب چرانمیخره

چون قانعم و اکثرا خودم برای خودم چیزی میخرم اونم خواهر نداره واعتقادی به خرید واسه زن نداره

انگار بلد نیست 

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
من دوست ندارم پوووف ینی حوصله ادمای مزخرفو ندارم ک فق درگیر چیزای چرتن یکیو میخام بزنیم ب جاده بریم ...

چقد مث منی

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨
ما قراره این تابستون نریم ایتالیا

ترو خدا برید🤣🤣🤣🤣