مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 عنوان یکی بیاد بهم بگه این کارنامه کنکور چی ب چیه؟؟؟توروخدا بیاین 163 بازدید | 20 پست اینا چیه😐😶منطقع یک و دو و فلان اینا یعنی چی؟؟؟توروخدا یکی ب من کلِ این کارنامه رو توضیح بده الان عکس کارناممو میزارم https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۸۰۱_۱۸۲۳۵۸_3xi3.jpg هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/ 1400/05/10 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 شدی ۵۴۰۰۰ اینو میدونم ک هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 منطقه چندی ؟۵۴۰۰۰شدی یک دیگه هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 عزیزم رتبه ات ۵۴۰۰۰ شده روزانه مجاز نشدی اره اینو میدونمپس اون رتبه هایی ک زیر منطقه های یک و دو وسه نوشته چیه؟؟ هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
ماهبانووووووووو عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 6149 اره اینو میدونم پس اون رتبه هایی ک زیر منطقه های یک و دو وسه نوشته چیه؟؟ مهم نیس زیاد
فاطی68سابق عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 7226 اره اینو میدونم پس اون رتبه هایی ک زیر منطقه های یک و دو وسه نوشته چیه؟؟ برو تو تاپیک کنکوریا کمکت کنن. بزار تگت کنم اونجا
تکسوارعشق عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1381 اون جدول رو میبینی شماره داره ،شماره ۳ رتبه ات توی هر زیرگروههه .این رتبه مهمه که البته برای تو بالاست رتبه ات
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 اون جدول رو میبینی شماره داره ،شماره ۳ رتبه ات توی هر زیرگروههه .این رتبه مهمه که البته برای ... من رشته های زیر گروه تجربی رو نمیخامروانشناسی میخاستم البته ک واسه کنکور اصلا نخوندم هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
تکسوارعشق عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1381 من رشته های زیر گروه تجربی رو نمیخام روانشناسی میخاستم البته ک واسه کنکور اصلا نخوندم تا جایی که میدونم روانشناسی ام جز رشته های زیر گروه تجربی هست. ولی تو میتونی آزاد یا پیام نور بری روانشناسی بخونی .خیلی از دوستام خوندن اونجا