2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار ۵ گفت راهکار دادن به اینا پیگرد قانونی داره

مبذار من‌ماثر ترین راهنکارو بت بگم برو پیش یه روان پزشک خوب🙃

@نی_نی_یار_5  

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

نمیدونم چقد وضعیتت خرابه ولی نمیترسی اگ خودتو بکشی اون ور چی در انتظارته

ممکنه همین عذابی ک اینجا هست اونور ب شکل بدتری تکرار بشه با این تفاوت ک نمیتونی ازون هیچوقت فرار کنی

Moody🤧

اشتباه نکن کسی که خودکشی میکنه صددرصد بعدش پشیمون میشه فک نکن با خودکشی راحت میشی بدتر عذاب میکشی بعدش.من دخترعموم دوبار قرص خورد و هربار زود رسوندند بیمارستان و برگشت این بار قرص خورد و دیر رسوندن در صورتی که قصدش خودکشی نبود و فقط میخواست اطرافیانش رو بترسونه فقطم ۱۹ سالش بود.دوهفته دیگه هم چهلمشه بقیه بعد ی مدت تو رو فراموش میکنن چون چاره ای نیس و خاکم سرده وای به جوونی خودت میشه

عزيزم راه كه زياده براي خودكشي ولي بستگي داره تو چه شرايطي داري..

ولي اگر واقعا قصد خودكشي داري به نظرم يكبار از اول تمام مشكلاتت رو مرور كن اينبار بدون غرض و بدون تعصب فكر كن ببين يعني واقعا هيچ راهي نيست كه حلش كني يا تحملش كني؟؟؟ اگه ديدي هيچ راهي نداري بيا اينجا كمكت كنيم همگي

درکت میکنم ولی حتمن یبار دیگه فک کن که میشه با این کار از مشکلات فرار کرد یا نه

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
عزيزم راه كه زياده براي خودكشي ولي بستگي داره تو چه شرايطي داري.. ولي اگر واقعا قصد خودكشي داري به ...

اینجا کسی کمک نمیکنه خودت ک داری میبینی چقد سر کوفت میزنن فقط حال آدمو بد تر میکنن