2777
2789
اخه چجوری خشک کنم هر یک ربع

ببین چند تا دستمال درست کن هر دفعه یکی ، بعد خشک که کردی با یکم صابون بشور و بزار جلو افتاب خشک بشه

یکم سخته ولی باور کن پرز دستمال توالت واقعا عفونت اوره برا ما خانما

تکرر ادرارت به خاطر بارداریته یا عفونت ادرار داری؟

هر یه ربع اخه زیاده 

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دستمال بیشتر عفونت وحساسیت میاره

نه اصلا این طور نیست... من خودم از بس عفونت میگرفتم و بعدش دارو میخوردم دیگه داشتم دیوونه میشدم... تا این که یه سری نکات از جمله این دستمال رو رعایت کردم خداروشکر بهترم... این دستمال هم هر یک بار هس بعدش باید با صابون یکم شسته بشه و جلو افتاب خشک بشه... از دستمال توالت خیلی بهترههههه😅

تا کلی فروشی رفتن مسیر زیاده بعضی موقع ها وقت نیست

عزیزم میتونی عمده بخر خیلی به صرفه تره ما هر ۶ماه عمده میخریم هم وسایل خونه مثل شوینده روغن و .... هم خوراکی 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ببین چند تا دستمال درست کن هر دفعه یکی ، بعد خشک که کردی با یکم صابون بشور و بزار جلو افتاب خشک بشه ...

من قبل عید سقط داشتم.

ببخشید میگم ولی در مورد دستمال که گفتین،

چون میخوان ببینن سقط انجام شده، تو بیمارستان تو یه ظرف دسشویی میکردم.

اندازه یه دایره به قطر تقریبا دو سانت دفع شده که من اول فکر کردم ، جنین، بعد فهمیدیم ، همون پرزای دستمال ، دقیقا مثل دستمال کاغذی مچاله شده بود.

حالا من خیلی کم دستمال استفاده میکنم. هر دقیقه نیست

نه اصلا این طور نیست... من خودم از بس عفونت میگرفتم و بعدش دارو میخوردم دیگه داشتم دیوونه میشدم... ت ...

آره عزیزم دستمال نخی بهتره من اشتباه نوشتم دستمال توالت عفونت وحساسیتش بیشتره

یه کار بد دیگه اینه دستمال بزاری تو دستشویی. من اگر استفاده کنم ، نمیزارم داخل دستشویی

اره چون هر چی میکروب هس میشینه رو دستمال ، من شنیدم دستمال توالت رو از مواد خوبی درست نمیکنن و ات واشغاله🙁 خلاصه استفاده نشه بهتره