2777
2789
دکترتون گفت مطلق باشین؟چند هفته سرکلاژ شدین؟

بله دکتر گفت

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حتی برای دستشویی هم پا نمی‌شدم و غذا رو هم به صورت خوابیده می خوردم و برای نوشیدن مایعات از نی استفا ...

این جو ری که خطرناکه خدای نکرده خون تو پات لخته میشه استراحت مطلق نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این جو ری که خطرناکه خدای نکرده خون تو پات لخته میشه استراحت مطلق نباش

هر روز یه نفر میومد خونه برای لخته نشدن خون بهم آمپول میزد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
یادتون نیست چند ماه بودین؟

فکر کنم هفته ۲۱ ۲۲

عزیزم بستگی داره اونا ک اورژانسی سرکلاژ میکنن معمولا استراحت مطلق هستن ولی کسایی ک برای پیشگیری سرکل ...

منم زودرس داشتم،شما چند هفته زودرس شدین؟من سرویکسم34بود سرکلاژ کردم

هر روز یه نفر میومد خونه برای لخته نشدن خون بهم آمپول میزد

دکتر گفت استراحت مطلق ؟

ببخشید یک سوال دارم من هفته شش و ۲ روز که بودم رفتم سونو گفت فقط ساک حاملگیه که دورش هم خونریزی داره گفت احتمال سقط هست کیسه زرده هم حتی نبود الان به نظرتون دوهفته بعد برم یا سه هفته ؟؟چون دکتر گفت دو هفته بعد بیا .الان خیلی میترسم بگه تشکیل نشده 

برا من که هم دکترم هم پزشک بهداشت گفت اصلا استراحت مطلق نباش خودم دو هفته میخوام استراحت کنم بعدش ک ...

منم دکترم گفت کارای سنگین انجام نده،پله ممنوع،نزدیکی ممنوع،فرنگی استفاده کن

منم زودرس داشتم،شما چند هفته زودرس شدین؟من سرویکسم34بود سرکلاژ کردم

من ۲۳هفته‌. من دکتر خودم گفت نیاز نیس همه چیزت خوبه اما چندتا دکتر دیگ رفتم گفت انجام بدی بهتره ب دکترم گفتم میخوام انجام بدم.هیج مشکل و دردی هم ندارم.اونا ک اورژانسی سرکلاژ میکنن خیلی درد دارن چون کوچیک میشه برا بخیه میکشنش

من ۲۳هفته‌. من دکتر خودم گفت نیاز نیس همه چیزت خوبه اما چندتا دکتر دیگ رفتم گفت انجام بدی بهتره ب دک ...

منم درد ندارم،میگم بهتر نیست به دکترامون بگیم امپول پرولوتون برا جلوگیری از زودرس بده

ببخشیداستارتر با اجازه  یک سوال دارم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم  من هفته شش و ۲ روز که بودم رفتم سونو گفت فقط ساک حاملگیه که دورش هم خونریزی داره گفت احتمال سقط هست کیسه زرده هم حتی نبود الان به نظرتون دوهفته بعد برم یا سه هفته ؟؟چون دکتر گفت دو هفته بعد بیا .الان خیلی میترسم بگه تشکیل نشده