2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دوسال خیلی عاشق هم بودیم خیلی زیاد هرچی بگم کمه ۵بار اومد خواستگاری ولی به شدت مخالفن خانواده ها ...

عزیزم غصه نخور اگه قسمتت باشه هرجوری باشه بهم میرسین بخدا خیلی ناراحت شدم برات

🌹🌹🌹
مرسی گل قشنگم🙏❤

آبجی تو هم دعام کن خیلی بد ویارم اصلا خیلی بهم سخت میگذره جوری که بعضی وقت حساس میکنم دارم میمیرم تو دلت پاکه و شکسته است دعام کن که بچه مو سالم بدونیا بیارم دختر باشه آخه دیگه نمتونم بچه دار شم گلم 

🌹🌹🌹
آبجی تو هم دعام کن خیلی بد ویارم اصلا خیلی بهم سخت میگذره جوری که بعضی وقت حساس میکنم دارم میمیرم تو ...

چشم حتما دعات میکنم آبجی جونم 

برات نماز شب میخونم وزیارت عاشورا ایشالاکه یه دختر سالم وصالح بیاری عزیزدلم

چشم حتما دعات میکنم آبجی جونم  برات نماز شب میخونم وزیارت عاشورا ایشالاکه یه دختر سالم وصالح ب ...

ممنونم الهی از دل پاکت الهی از دل شکستت خدا جواب تو بده انشاالله  به کسی که دوستش داری به کسی که تو تصورت مرد خودت میدونستی الهی بهش برسی گلم انشاالله  به حق همین  نی نی پاک خدا جواب تو بده انشاالله  

🌹🌹🌹
چشم حتما دعات میکنم آبجی جونم  برات نماز شب میخونم وزیارت عاشورا ایشالاکه یه دختر سالم وصالح ب ...

یه سوال میپرسم اگه دوست داشتی جوابم بده اگه هم نه بخدا ناراحت نمیشم چرا خانواده ات مخالف بودن

🌹🌹🌹
ممنونم الهی از دل پاکت الهی از دل شکستت خدا جواب تو بده انشاالله  به کسی که دوستش داری به کسی ک ...

مرسی فداتشم ❤خیلی دعای قشنگی کردی عزیزدلم 

بخدا خیلی دلم شکسته وعذاب کشیدم دوماه کارمن شده گریه کردن وغصه خوردن 😥

انشالله توهم یه دختر سالم به دنیا بیاری خیلی دعامیکنم برات

مرسی فداتشم ❤خیلی دعای قشنگی کردی عزیزدلم  بخدا خیلی دلم شکسته وعذاب کشیدم دوماه کارمن شده گری ...

ممنونم منم دعات میکنم گلم انشاالله اشک شوق بریزی نه اشک غصه گلم

🌹🌹🌹