2777
2789

چقدر خودتون تحویل ميگيرين

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.💏💏💏😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@hamzaban ‍ این کاربرم ول کن نیست یه روز درمیون درخواست میده 😑

🤣🤣🤣دادچ ول کن

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
و البته همه هم منظور بد ندارن    

وااااااا....آره جونه شکمشون

اولش منظور ندارن ولی کم کم منظور دار میشن 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

من یکیشونم و بنظرم اشکالی نداره خانم و اقا کنار هم و درست یجا باشن مثل اینستا و تلگرام و اینا و اینک ...

اینستا وتلگرام و...جوّ مطالبش برابره،اینجا ۹۰ درصد راجب بارداری و رابطه و مادرشوهرو...س،به چه درد اقایون میخوره،بعدم همه مزاحم نیستن ولی انصافا اکثرا هستن،خودمونیم کدوممون میپسندیم پارتنرمون اینجا باشه قاطی این همه خانم؟

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍
وااااااا....آره جونه شکمشون اولش منظور ندارن ولی کم کم منظور دار میشن 

🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
یه مرد.. شبو روز سر کاره و یا اونقدر وقت نداره که صبح تا شب تو سایتی که زنان باردار و بچه دار هستن ب ...

بله درست میگین عزیزم منم گفتم اون دست از اقایون ک بی منظور حرف میزنن

هیچ جای دنیا نگفتن مرد بخاطر جنسیتش توی مجازی نباشه

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
یا شایدم مثه تو میخوان نمک بریزن ولی به جاش میرینن

دقیقااااا نمک میریزن ولی نگاه نمیکنن ریدن که به کِی دارن درخواست میدن 😆😆😆😆😆😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
اینستا وتلگرام و...جوّ مطالبش برابره،اینجا ۹۰ درصد راجب بارداری و رابطه و مادرشوهرو...س،به چه درد اق ...

دقیقا حرفتون عالی بود 👌🏻👌🏻

چندوقت پیس ی اقایی ب ی خانومی پیام داده بود اسکرینشو گداست پسره چ زبونی ریخته بود اگه درجریان تاپیکش ...

وای چی گفته بود؟ 

اینستا وتلگرام و...جوّ مطالبش برابره،اینجا ۹۰ درصد راجب بارداری و رابطه و مادرشوهرو...س،به چه درد اق ...

نمیپسندم منم ولی هرکسی کاری میکنه ک راحته(ب جز اون دست ک مزاحمت ایجاد میکنن و کم هم نیستن متاسفانه و باید برخورد شه باهاشون) ولی تا وقتی ازاری ندارن ب خودشون مربوطه

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
بساط خوبی برای توهین به ما فراهم‌کردی 

تو هم از شدت بیکاری به نی نی سایت پناه آوردی توهیییین🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣