2777
2789
😞😞اینقد دپرسم خواهر ک نگو سه شنبه پدرم عمل داره عمل قلب باز گفتن ریسک توروخدا براش دعا کنین 🤲🙏🥺 ...

ان شاا... صحیح و سالم عمل میشن

نگران چی هستید وقتی خدا به این مهربونی و بزرگی داریم😊

علم پزشکی هرچقدر هم تلاش کنه و مدعی باشه باز هم از خالق بی همتا و بسیاز مهربان خیلی عقب

ان شاا... صحیح و سالم عمل میشن نگران چی هستید وقتی خدا به این مهربونی و بزرگی داریم😊 علم پزشکی هر ...

ممنونم عزیرم مرسی از حرفای قشنگت.بله خداهست ولی نمیدونم چرا یه دکتر ته دلمو بدجور خالی کرد🥺😢مام دیگ ب توکل خدا واینکه هوای پدرمو داره امید داریم ک عمل کنن توروخدا ازته دلتون اگ زحمت نیست دعا کنین ک بخیر بگذره عملش وموفقیت امیز بشه🙏❤

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر قابل باشم حتما دعا میکنم❤

زنده باشین ممنونم❤

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺