هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
✧*。 ⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
من ناراحت میشم از شنیدن دروغ ☹خودمم ادم دروغگویی نیستم
میدونه عزیزممم..بیشتر منظور من ترس رو به رو شدن با حقیقته..خیلی خانومها و اقایون هستن که دوست دارن تعریف بشنون از طرف مقابل حتی به دروغ ولی طاقت انتقاد ندارن،یا خیلی از زنها ترجیح میدن دروغ بشنون اما هرگز متوجه نشن همسرشون خیانت میکنه...و خیلی مثالهای دیگه😘
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است