سی_سی_می مدیر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7570 عنوان سلام علیکم😐💔 | مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 373 پست بیاید صحبت😐💜@eshqbpayanm @نیکی0 @لازانیا_رو_عشق_است @عاشق__خنده @کاپ_کیک_عصبانی 1400/05/09 | 22:26 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19781 میدونم😂😂 ندوووونبیا بهت یه چیز خوب یاد بدمشیما چوخ گوزل دی😍 غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19781 عع وو ببخشيد ك و ج كنار همن دستم خورد🤭 یعنی سانازم ندونه من مطمئنم اینجوری بود غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
سی_سی_می مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7570 ندوووون بیا بهت یه چیز خوب یاد بدم شیما چوخ گوزل دی😍 یعنی چی😶
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32470 کاملا آگاهم😕😂💔 😅🤭💔💜 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19781 یعنی چی😶 شیما خیلی....هس😍😛🙆♀️ غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32470 یعنی سانازم ندونه من مطمئنم اینجوری بود من شرمنده همگى🤭امشب حال ندارمخستمعبذارين برم ب لالا بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19781 من شرمنده همگى🤭 امشب حال ندارم خستمع بذارين برم ب لالا برو برو 😶😂اين🥀ماله منهدست به شاخه هاش نزنين....اين🥀ماله منهاز گلبرگاش دل بكَنين.... غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19781 چی😐 گوزلخوشگل غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32470 برو برو 😶😂 اين🥀ماله منه دست به شاخه هاش نزنين.... اين🥀ماله منه از گلبرگاش دل بكَنين ... حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى@ماه_تنها اهنگتو مسخره كرد بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19781 حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟ ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى @ماه_تنها اهنگتو ... وای اهنگ اون بود؟؟😭😭😭خدایا بهم رحم کن اون میکشه منووووو🥲نزن غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10730 حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟ ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى @ماه_تنها اهنگتو ... @عاشق__خنده اهنگمووووو مسخره نکن دوسش دارم شیما برام میخونه😕 متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19781 @عاشق__خنده اهنگمووووو مسخره نکن دوسش دارم شیما برام میخونه😕 😢😢😢من نبودمتوروخدا منو نزننننن غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ماه_تنها عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 10730 😍😍😍وی چه روح مهربونی دارههههه خودش که یه بار میخواست منو بزنه شیما نجاتم داد😢 اره خودش خیلی بده متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه همينجورى نميمونه....🥀🌲