2777
2789
میدونم😂😂

ندوووون

بیا بهت یه چیز خوب یاد بدم

شیما چوخ گوزل دی😍   

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

عع وو ببخشيد ك و ج كنار همن دستم خورد🤭

یعنی سانازم ندونه من مطمئنم اینجوری بود

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی سانازم ندونه من مطمئنم اینجوری بود

من شرمنده همگى🤭

امشب حال ندارم

خستمع

بذارين برم ب لالا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من شرمنده همگى🤭 امشب حال ندارم خستمع بذارين برم ب لالا

برو برو 😶😂

اين🥀ماله منه

دست به شاخه هاش نزنين....

اين🥀ماله منه

از گلبرگاش دل بكَنين....

برو برو 😶😂 اين🥀ماله منه دست به شاخه هاش نزنين.... اين🥀ماله منه از گلبرگاش دل بكَنين ...

حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟

ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى

@ماه_تنها  اهنگتو مسخره كرد

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟ ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى @ماه_تنها    اهنگتو ...

وای اهنگ اون بود؟؟😭😭😭

خدایا بهم رحم کن اون میکشه منووووو

🥲نزن

حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟ ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى @ماه_تنها    اهنگتو ...

@عاشق__خنده  

اهنگمووووو مسخره نکن 

دوسش دارم شیما برام میخونه😕

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
@عاشق__خنده     اهنگمووووو مسخره نکن  دوسش دارم شیما برام میخونه😕

😢😢😢من نبودم

توروخدا منو نزننننن

😍😍😍وی چه روح مهربونی دارههههه خودش که یه بار میخواست منو بزنه شیما نجاتم داد😢

اره خودش خیلی بده

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲