2777
میدونم😂😂

ندوووون

بیا بهت یه چیز خوب یاد بدم

شیما چوخ گوزل دی😍   

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

عع وو ببخشيد ك و ج كنار همن دستم خورد🤭

یعنی سانازم ندونه من مطمئنم اینجوری بود

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سانازم ندونه من مطمئنم اینجوری بود

من شرمنده همگى🤭

امشب حال ندارم

خستمع

بذارين برم ب لالا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من شرمنده همگى🤭 امشب حال ندارم خستمع بذارين برم ب لالا

برو برو 😶😂

اين🥀ماله منه

دست به شاخه هاش نزنين....

اين🥀ماله منه

از گلبرگاش دل بكَنين....

برو برو 😶😂 اين🥀ماله منه دست به شاخه هاش نزنين.... اين🥀ماله منه از گلبرگاش دل بكَنين ...

حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟

ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى

@ماه_تنها  اهنگتو مسخره كرد

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟ ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى @ماه_تنها    اهنگتو ...

وای اهنگ اون بود؟؟😭😭😭

خدایا بهم رحم کن اون میکشه منووووو

🥲نزن

حالا بزنم تو جمع زيره گوشت؟؟؟ ك تا عمر دارى عاشق خنده ى سابق نشى @ماه_تنها    اهنگتو ...

@عاشق__خنده  

اهنگمووووو مسخره نکن 

دوسش دارم شیما برام میخونه😕

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
@عاشق__خنده     اهنگمووووو مسخره نکن  دوسش دارم شیما برام میخونه😕

😢😢😢من نبودم

توروخدا منو نزننننن

😍😍😍وی چه روح مهربونی دارههههه خودش که یه بار میخواست منو بزنه شیما نجاتم داد😢

اره خودش خیلی بده

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲