2777
2789
   گونااااا بچه مردمممم خدا ب جوونيت رحم كنه💔😐

😶😶😶😂بچه مردم کیو میگی؟؟

😶😶😂رحم کنه؟ چرا؟؟؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

مگ غير اينه بو خره بارون خورده ميده😆😆😆😆

نگوو

بالا میارم🤢🤧

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😶😶😶😂بچه مردم کیو میگی؟؟ 😶😶😂رحم کنه؟ چرا؟؟؟

@لازانیا_رو_عشق_است  نفس رو ميگمممم😐😐😐😐😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نگوو بالا میارم🤢🤧

حساس شدى؟😆😆😆

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
😷😷😷😷خعلی اشح سن

اسپيك فارسى پليزززز

چیشده 😶 کسی نگاه نگاه کرده بکنم ادبش ؟ 😆

ن ن اروم باش

چيزى نى😐😐😐😐

صاب تاپیک نیست توش نحرفین کلید داده گفته بیام خاموش کنم چراغا رو 🙁 بدویین ببینم 

صاب تاپيك زنه عقدى و شرعى منه😐😐😐😐

زیرا.... اشح گفتن نشانه دوس داشتنه😶😂

اشح چيه

خوردنيه؟؟؟

توروخدا خوردنى باشع

گشنمههههه  

اشح چيه خوردنيه؟؟؟ توروخدا خوردنى باشع گشنمههههه    

اشح

الاغه😶😂

شیرشو میشه خورد میخوای؟؟