2777
2789
عنوان

مادرا بیان 💋🌹

119 بازدید | 17 پست

خانوما پسرم هیجده ماهشه

در روز چقدر غذا و شیر و میان وعده باید بهش بدم؟؟

ممنون میشم کمک کنید

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واکسنشو زدی

ارع خیلی سخت بود

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

خدا حفظش کنه 😍😍👶😍⁦❤️⁩

قربونتون

وعده های اصلی که سرجاش یبار بین صبحونه و نهار یبارم عصر میان وعده کیکی چیزی بده شیرشم تا دوسالگی هرروز چهاردفعه بده مونده به بچت که چقدر بخوره مال من صبح و ظهر و عصر و شب میخوره

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بارداری بازم؟😐😐😐😐

پسر من ۲۰ ماهشه

روزی دوبار شیر میخوره

در طول روزم ۴ یا ۵ وعده غذا میدم

میوه جات

مغزی جات

آبمیوه وشربت

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
چقدر فاصله نی نی ها کمه

دست رو دلم نزار😣