2777
2789
عنوان

قیافه ام😑🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی برم دکتر پوست برام روتین بنویسه؟

نه لازم نیست روتین یه چیز مشخص برای همه نوع پوسته که شامل اینه👇🏻

شستن صورت با ژل یا فوم شست و شو، تونر، سرم های پوستی (مثل ضدجوش، لیفتینگ و..)، مرطوب کننده، ابرسان، ضدافتاب، بالم لب که هرروز صبح شب قبل خواب باید انجام بشه

هفته ای دوبار اسکراب

ماسک دور چشم 

هفته ای 2 الی 3 بار ماسک صورت 

هرروز 8 لیوان اب

همه ی این محصولاتی که میخری باید مناسب نوع پوستت باشن و از برند خوب

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
نه لازم نیست روتین یه چیز مشخص برای همه نوع پوسته که شامل اینه👇🏻 شستن صورت با ژل یا فوم شست و شو، ...

چقدر زیاده عزیزم😖

یه اسکراب خوب بهم معرفی میکنی

و ماسک صورت

پوستم معمولیه چرب نیست خشکم نیست

اما گاهی قسمت دور دهانم خشکی میزنه

چقدر زیاده عزیزم😖 یه اسکراب خوب بهم معرفی میکنی و ماسک صورت پوستم معمولیه چرب نیست خشکم نیست ام ...

اسکراب گارنیه،نیوآ،نوتروژینا،لورال عالین

ماسک صورت برندای garnier، بایواکوا، ایمجز، وان اسپرینگ، انیپک، باله آ، کاریته، لورال، شیکی 

چون مطبئن نیستی بزن گوگل فهمیدن نوع پوست و کاری که میگه بهت رو انجام بده تا بدونی نوعش چیه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
من پوستم جای جوش داره که مثله کک مک قهوه ای شدن و پوستم زیاد شفاف نیست یکمم روزنه داره میشه ماسک به ...

سیب زمینی عالیه ماسک  سیب زمینی سفید میکنه گوجه فرنگی روزنه هات رامیبنده 

آره چسب لیفت خیلی حالت میده وخوشگل میکنه

عزیزم اعتماد به نفسم خیلی بالا بود یه دورانی یه اتفاقی افتاد که اومد پایین و پایینم موند😕

رو اعتماد به نفس خیلی خیلی کار کن آدم ناخودآگاه وقتی اعتماد به نفس داره از خودش راضیه

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️