2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 36 پست
همون قاشق چنگال کمتر از هفتاد میلیون درنمیاد مطمئنا دخترام جهیزیه توپی میبرن اینه رسم ما هنوز شاید ه ...

عرف گاهی غلط باید اصلاح بشه 

من البته خداروشکر خانواده همسرم واقعا عالی بودن و ذره ای ایراد ب جهیزیه ام نگرفتن ک چرا یخچالت ساید یا دوقلو نیست چرا سرویس ست قاشق چنگال نیوردی چرا ظرفشویی نیوردی و چراهای دیگه...

من کلا با ۶۵ تومن رفتم خونه خودم پارسال 

امیدوارم همه خوشبخت بشن اصل خوشبختی و ارامش وگرنه اینکه عرف های اشتباه رو ادامه بدیم خوشبختی نمیاره

شماهم خوشبخت باشید❤

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
قاشق و چنگال ۷۰ میلیونه؟ پس اون ده تکه‌ای که گفتین داماد بخره طبق این محاسبات می‌شه ۷۰۰ میلیون. عرف ...

وسایل دیگ هم علاوه بر قاشق چنگال 

هستند 

چای ساز

سرویس چینی 

قابلمه 

وسائل برقی 

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عرف گاهی غلط باید اصلاح بشه  من البته خداروشکر خانواده همسرم واقعا عالی بودن و ذره ای ایراد ب ...

خوشبخت بشی گلم 

خودم هم دوست دارم ساده برم 

دوست دارم توی زندگی تلاش کنیم‌و وسیله ای رو بگیریم

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
خوشبخت بشی گلم  خودم هم دوست دارم ساده برم  دوست دارم توی زندگی تلاش کنیم‌و وسیله ای رو ...

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر شید🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..