2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره

خیلی قشنگه😍

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
خواهرم ۱۴ سالشه، مادرم میگه اجازه نداره بزنه

خب اره کمه 

حداقل۱۶

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

آره بابا چه ایرادی داره

بنظر من از ۱۲ سال به بعد (سنی که آدم وارد نوجونی میشه) رنگ مو و دکلره و پیرسینگ و تتو و.. هیچ اشکالی نداره خیلیم عالیه آدم اینکارا رو انجام بده چهرشو اونجور که دوست داره بکنه

خیلی زشته

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش
دوستاش همه زیر ۱۶ هستن و تتو و پیرسینگ دارن😑

خب اشتباہ میکنن خانوادشون 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘