2777
2789

سلام همسرم کرونا دلتا گرفت هر روز علایمش بیشتر میشد روز دوم دکتر این قرص رو نوشت خدا خیرش بده از فرداش سرپا شد الان فقط بینیش کیپه وگرنه مثل آدم عادی شده. قرص های دیگه هم در کنارش نوشت اما این داروی اصلیه چون ویروس کش قوی هست هرجایی هم نداره. ۴۰ تاشو آزاد میدن ۵۰۰ با دفترچه ۱۵۰. ما گشتیم یه داروخانه تو کرج داشت خداروشکر . هرکسی خورده زود درمان شده. ایشالا همه ی بیماران زود شفا پیدا کنن

خدایا شکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو هرکس فرق میکنه الان ۵ نفر از خونوادم گرفتن هرکی ی چیز مصرف میکنه

بله اما این قرص مخصوص ویروس های قوی هست واقعا مثل معجزه بود . روز اول هر ۱۲ ساعت باید ۸ تا میخورد . خیلی سریع درمان میکنه 

خدایا شکرت ❤
دارو هرکس فرق میکنه الان ۵ نفر از خونوادم گرفتن هرکی ی چیز مصرف میکنه

تروخدا بیوفت دنبال تزریق رمدسیویر معطل نکن

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
شوهر منم با مادرش استفاده کردم هردوشون خداروشکر خوب شدن عالیه فقط گرونه.روز  اول ۸تا باهم بعد س ...

اره دقیقا. چون شوهرم مشکل قلب و نقرس داشت تعداد کمتری خورد اما دکتر مثل شما گفته بود . واقعا قرص خوبیه

خدایا شکرت ❤
اره داروی  تاثیر گذاریه  دکتر به مامان منم  همین دارو رو داده

تا چند روز مصرف کردن؟ شوهرم ۳ روزه استفاده میکنه دیگه علایم نداره همچنان باید بخوره قرص رو؟

خدایا شکرت ❤
اره دقیقا. چون شوهرم مشکل قلب و نقرس داشت تعداد کمتری خورد اما دکتر مثل شما گفته بود . واقعا قرص خوب ...

مامان‌منم نارسایی کلیه داره 

کراتنینش بالاس،دکتر گفت روز اول چهارتا

بعد  دیگه یکی و‌نصف