2777
2789
عنوان

چقدر نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 43 پست

آه این ادما امگار از جنس بلورن سنگن سردم سختن به هیچی رحم نمیکنن اخه بی انصاف من خودم هروووووز خودمو میبینم اگه چاقم اگه لاغرم میدونم چرا زخم میزنی چرا دل میشکونی چرا به روحم صدمه میزنی اگه بچه دارم که بازیگوشه لاغر چاقه یا هرررررر ایرادی که داره مطمئن باش بیشتر از تو میدونم میبینم و حالم بده 😞😞😞😞😞

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 

بله داریم متأسفانه 

به خودمم میگن 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سر دوتا بچه هام انقدر لز قیافه و وزن و همه چیزش این مادر شوهر به درد نخورم ایراد گرفت که شیرم رو خشک کرد انقدر حرصم داد ولشون کن رفت و آمد نکن اگر خیلی حالت رو خراب میکنه حرفهاشون 

عزیزم خودشون آینه دارن میدونن چجوری آن کور نیستن که بقیه بگن

خب میگم نباید حرفای چیپ ادما روتون اثر بزارع

میگه لاغره بگو اره قربونش برم سالمه سالمه

میگه چاقه بگو اره فداش بشم سالمه سالمه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
یکبار بگه دوبار بگه نه اینکه هر بار ببینه بگه این چرا اینجوریه زشته واقعا من خودم به اندازه کافی نار ...

درکت میکنم حالا که پشت سره هم تکرار میکنه بگو دکترم بردم بچمو خداروشکر صحیح سالمه نگران نباشید وزن کم زیادش مهم نیس سالم بودنش مهمه

هرکی نظر داد سریع تو هم در مورد بدن اون نظر بده.

دختر داییم قبل بچه دار شدن بهم میگفت الان همین بلا سر خودش اومده هم بچش لاغره هم بد غذاست 

مادر شوهرمم بی نهایت میگه ولی تا الان چیزی نگفتم از این به بعد گفت میخوام جواب بدم .بگم اینم به شما رفته هر کاری میکنم چاق نمیشه!

خودش خییییییلی لاغره دنبال چاقیه .چپ و راست به بچم میگه اینو ببر دکتر لاغره 😐