2777
2789
عزیزم جای بخیه مونده رو پلکت؟؟؟؟قرینه شدن؟؟چون میگن ممکنه یه چشم بزرگ بشه یه چشم کوچیک

من هنوز دو هفتست جای بخیم قرمزه نمیدونم مسره یا نه فعلا ک چشام مثه هم هس 

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
زشت .... یه دوست داشتم زشت بود بیش از حد زشت اما کنارش اینقدر بهمون خوش میگذشت ک کل دخترای دانشگاه ...

الان کجاست؟

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زشت .... یه دوست داشتم زشت بود بیش از حد زشت اما کنارش اینقدر بهمون خوش میگذشت ک کل دخترای دانشگاه ...

بله ما هم توی کلاسمون یکی از اینا داشتیم چون شوخ طبع بود و با همه راحت همه دوستش داشتن

فرار از رنج، خود نوعی رنج است

عزیزم بدتر از یه ظاهر به قول شما زشت،یه اعتماد به نفس پایین هستش،ما اطرافمون داریم آدمای با ظاهر زشت و ممعمولی ولی اعتماد به نفس بالا،باور کن اگه آدم خودشو باور کنه و به اونی که هست افتخار کنه همه چی حله

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست،وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست،حال متکلم از کلامش پیداست،از کوزه همان برون تراود که در اوست

والا به نظرم این دوره زمونه دیگه ادم بدشکل وجود نداره..همه یا متوسطن یا زیبا... با یه رژ ادم کلی قیافش تغییر میکنه

واقعا هم علم اینقدررر پیشرفت کرده که هرررر مشکلی قابل حله

من خودم واقعا زشت بودم ولی الان متوسطم😶

اسی من دانشجوی پزشکیم..کلیم تو کار زیبایی و عمل و ... هستم..اگه میخوای مشکلاتتو بگو تا بگم واسش چیکار کنی

گاهی 

اوهوم

ولی نمی تونم ادعا کنم خودم برخلاف اکثریت عقلم به چشمم نیست

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟