2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم فک میکردم اینجوریه  خودم روانشناسی خوندم  این صحبتا یجور تزئین کردن کلیشه هاس زیبای ...

درست ولی خب همون مردم ی زمانی میگ وقتی اینقد خوبه کاش یکم خوشکل هم میبود

اینو من بشخصه دیدم چون شوهرم گفته بود 😔

اما بخدا من فقط دماغم بیش از حد زشته وگرنه همه میگن خوشکلی فقط تنها عیبم دماغم

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عزیزم چند سالته که درک موضوع نداری !! من نگفتم کی خوبه کی بد !! فقط توضیح درمورد مرد و زن بود

باشه همین که شما درک موضوع دارین کافیه 

من ادمایی مثل شما با طرز تفکر شما رو نمیتونم درک کنم لطفا ریپلای نکن 

نمیتونم ببخشید😣😔

اها باشه عزیزم عیب نداره فقط ی چیزی برو ارایشگاه اون مدل مویی ک بت میاد رو بزن اون عمل هایی ک لازم هس رو انجام بده مطمین باش از این رو به اون رو میشی

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
منم فک میکردم اینجوریه  خودم روانشناسی خوندم  این صحبتا یجور تزئین کردن کلیشه هاس زیبای ...

نمیدونم چی خوندی یا چجور ادما دیدی !! ولی مرد هرزه رو نگفتم !! بیخیال ....

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
۲۱ بینی ۴ پلک

اها پلکت چجوری بود؟ 

من چشام عین چشای چینی هاس

اسی حس میکنم چهرت خوبه

فق باید به خودت برسی

مثلاً من یک سال صورتمو ورزش دادم

غبغبم کامل آب کردم

زیر گونه هامم با ورزش و تمرین لاغر کردم

الان هرمی میبینتم میگه زاویه سازی کردی؟ یا میگن گونه کاشتی؟

اصلا خیلی فرق کردم

ب پوستتم برس با چیزای خونه

مثلاً سفیده تخم مرغ باعث لیفت صورت میشه

آرد برنج و سدر باعث سفیدی میشه

پلکامو چشمامو ورزش میدم الان پلکام رفته بالا خیلی خوب شده

به مژه هام میرسم روغن میزنم 

یعنی از وقتی شروع کردم به خودم رسیدن کلی فرق کردم

خیلیی ها

تو هم به خودت برس مطمئن باش کلی فرق می‌کنی 

بدون عمل هم میشه خوشگل شد

💜I'M AN ARMY
درست ولی خب همون مردم ی زمانی میگ وقتی اینقد خوبه کاش یکم خوشکل هم میبود اینو من بشخصه دیدم چون شوه ...

ببین نصف جمعیت جهان خانوما هستن

همه ی این خانوما هم خوشگلن 

این باعث میشه تنوع به وجود بیاد 

انسان ذاتا تنوع طلبه 

هر چیزی براش بعد یه مدت عادی میشه 

یعنی دلیل اینکه همسر شما یا هر کس دیگه ای بعد یه مدت از شما ایراد میگیره صرفا اینه که زیبایی شما براش عادی شده و دنبال یه زیبایی دیگس

اسی حس میکنم چهرت خوبه فق باید به خودت برسی مثلاً من یک سال صورتمو ورزش دادم غبغبم کامل آب کردم ...

خداروشکر ک تغییر کردی ولی من این کارارو کنم بازم همینم با آرایشم من بد میشم دگ فک کن😔

حسین آرام جانم حسین روح روانم❤
نمیدونم چی خوندی یا چجور ادما دیدی !! ولی مرد هرزه رو نگفتم !! بیخیال ....

شما یه کلیشه رو تو قالب روانشناسی ارائه دادین 

و منم در جوابتون گفتم همچین کلیشه ای تو روانشناسی وجود نداره 

ثانیا بر حسب همون کلیشه ای که گفتین اون چیزی که مرد با چشم بهش کشش پیدا میکنه 

اندام زنانه هست 

نه زیبایی صورت