2777
2789
دیدین همیشه زلزله ها بامداد رخ میده؟

دقیقا :/

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با سه تا بچه هام تنهام همه درارو هم قفل کردم اگر خدایی نکرده زلزله بیاد تا من بخوام قفل درارو باز ...

کجایی

من لباس پوشیدم نشستم

اونروز ساک بستم 

الان از ترس برام رمق نموند

نشستم منتظر

چون معمولا همسایه ها بیدار میشن جیغ و داد میکنند

مطمئن میشم بوده

الان هیچ خبری نشد

فقط همسرم رو بیدار کردم

دلیل علمی داره ها

اممم میشه دلیلشو بگی؟

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
کجایی من لباس پوشیدم نشستم اونروز ساک بستم  الان از ترس برام رمق نموند نشستم منتظر چون معم ...

من تهرانم 

انشالله که هیچ کجا نیاد واقعا خیلی چیز ترسناکیه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

واقعا از ترس دست چپم بی حس شده قبلا اصلا نمی‌ترسیدم چقدر جون دوست شدم

میدونم من ترسم بخاطر جون خودم فقط نیست بدی زلزله اینه که دور از جون دور از جون ممکنه چندتا عزیزای آدمو بگیره و آدم خودش بمونه من بیشتر از اینش میترسم دیگه خونه خرابی هم که جای خودشو داره

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

اممم میشه دلیلشو بگی؟

عزیزم زلزله به علت  نیروی جاذبه  بین ماه و زمین هستش این نیرو باعث جابجایی صفحات زمین میشه و حتی باعث جزرومد اقیانوس ها هم هست....و معمولا از غروب ببعد تا بامداد زلزله ها اتفاق‌می افته و خیلی جالبه که خیلیاش دوروبر زمان اذان و نماز صبح هست