2777
2789
عنوان

یه لحظه..

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
دعا کردم واست«امضا»

مرسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

امضای خدا پای تمام ارزوهات مهربون❤️😘

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولی رو دومی هیچی نداره به کنار اخلاقشم.خوب نیست؟! 😒 ضرر نکنه یوقت

هی ابجی ادم میترسه زندگیشو ک شروع کرد فکرش پیش دومیه بمونه از یه طرفم میگم اخلاق مهمه 😑😑موندم

خدا هیچکسو لای منگنه نذاره سته🤦🏻‍♀️

ولی مطمئن باش ظاهر بعد از یه مدت برات طبیعی میشه و بستگی به اخلاق طرفت پیدا میکنه، اگه اخلاقش خوب باشه برات زیباترین مییشه اگرم بد باشه به چشمت زشت ترین،،

تجربه کردم میگما

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
اونی رو انتخاب کن که اگر با اون یکی رفتی سر زندگی نگی این کیه .کاشکی با اون یکی میرفتم سر زندگی.فکر ...

اتفاقا منم گیر همینم فک میکنم با دومی برم میگم ایکاش با اونی ازدواج میکردم ک اخلاقش خوب بود ..با اولی هم ازدواج کنم میترسم فکرم درگیر دومیه بمونه😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز