2777
2789
ببین حتی تو تاپیکم ناخواسته ایموجی خنده هم اومد هیچکس ناراحت نیست

همه اززندگی بیزارن گلم ب خنده هاشون نگاه نکن امیدت ب خداباشه 🌹💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ناراحت شدم براتون 

لطفا به خودکشی فکر نکنید 

وجود شما به نوبه ی خودتون تو این دنیا مهمه 

😘😘

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

چیکار با بقیه داری مهم اینه حال خودتو خودت خوب کنی بقیه برات مرحم نمیشن گلم نمک نباشن مرحم بودن پیش کش ، توی این زمونه وقتی خوردی زمین خودت باید باید بلندشی ، رفیقتو بکن خدات ، ازش بخاه کمکت کنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عزیزدلم خودکشی راهش نیست

منم این چند روزه اتفاقی برام افتاده بود که واقعا هر ثانیه آرزوی مرگ خودمو میکردم

قلبم درد گرفته بود و دنیا برام قفس شده بود

اما از خدا خواستم آرامشمو.

فقط از خدا آرامش دل بخواه.مشکلات و سختیا برای همه هست

همه ما کاربرا هم کلیی مشکل داریم.گاهی به ته زندگی میرسیم اما امیدت باید به خدا باشه

خودکشی کاره ضعیفاست و نه خدا هیچکس نمپسنده

قوی کن خودتو گلم