2777
2789
عنوان

+18ببینید چی دیدم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 32 پست
اون خیلی بچه گونه رفتارمیکنه ایرادای بنی اسرائیلی گیر الکی یهو بدون هیچ دعوای بلاک و بحث..من ۲۵سالمه ...

واقعا پسرا همیشه بچن راستی توی تاپیکت نوشتی که رفته بودی استخر مگه استخر بازه؟ 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
نرمال نیست؟  دختر منم همینطوره خودش قهر می‌کنه خودشم از بنی بشر  شاکیه

اخی چندسالشه

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرمال نیست؟  دختر منم همینطوره خودش قهر می‌کنه خودشم از بنی بشر  شاکیه

والاازنرمال ردکرده حس میکنم باکسی دیگه س🥺چکارکنم خیلی دلتنگشم ولی چقدبرن طرفش هارمیشه عادت میکنه..اگ ازبلاک دراورد چکارکنم چجوررفتارکنم

والاازنرمال ردکرده حس میکنم باکسی دیگه س🥺چکارکنم خیلی دلتنگشم ولی چقدبرن طرفش هارمیشه عادت میکنه..ا ...

من جات باشم تکلیفم مشخص میکنم ببین واقعا میخوادتت جدی باهاش صحبت کن

من جات باشم تکلیفم مشخص میکنم ببین واقعا میخوادتت جدی باهاش صحبت کن

چن بارحرف زدم مث بزمچه میگه مشکل دارم سرم شلوغه..حس میکنم هم منوداره هم کسی دیگرو ..کسی دیگ اصلیشه من ذخیرم براش اگ اون پریدمن باشم چون میگه بعضی وقتاتا۲سال دیگ زن نمیگیرم بعضی وقتام میگه یهودیدی قسمت شد و بعضس وقتام میگه رفاقتی ابدی باهمیمم نمیدونم چشه هرباربلاک کرده بازازادکرده و اومده

۱۷

عادیه دخترا تو این سن خیلیو حساس و احساساتین یه حرف کوچیک یادشون میمونه همه چیم بهشون بر میخوره   

والاازنرمال ردکرده حس میکنم باکسی دیگه س🥺چکارکنم خیلی دلتنگشم ولی چقدبرن طرفش هارمیشه عادت میکنه..ا ...

اگه برای چندمین باره بلاک می‌کنه توهم بلاک کن مطمن باش اگه بخواد از ی طریقی بهت پ میده اون خیالش راحته که هستی و می‌ره یدور دوز می‌کنه برمیگرده مگه بده براش هیچ وقت بازیچه پسرا نشو 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
عادیه دخترا تو این سن خیلیو حساس و احساساتین یه حرف کوچیک یادشون میمونه همه چیم بهشون بر میخوره  ...

همینطوره بله

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
چن بارحرف زدم مث بزمچه میگه مشکل دارم سرم شلوغه..حس میکنم هم منوداره هم کسی دیگرو ..کسی دیگ اصلیشه م ...

راستش من جات باشم کات فرواور میکنم اما بنظرم تو یه مدت  طولانی قهر کن ببین حتی هیچکسم تو زندگیش نباشه رفتارش قابل تحمل نیست چون پررو شده اگه واسش مهم باشی اخلاقشو عوض میکنه البته اینکار رو باید قبلا میکردی اما بازم دیر نشده

چن بارحرف زدم مث بزمچه میگه مشکل دارم سرم شلوغه..حس میکنم هم منوداره هم کسی دیگرو ..کسی دیگ اصلیشه م ...

ببخشید رک میگم حال شما از اون خیلی بدتره سعی کن بفکر حال خودت باشی 

اگه برای چندمین باره بلاک می‌کنه توهم بلاک کن مطمن باش اگه بخواد از ی طریقی بهت پ میده اون خیالش راح ...

اون ازبلاک متنفره من نمیخام بلاک کنم ک فک کنه مهمه برام میخام بزنم بیخیالی و یجوری رفتارکنم ک خیلی بیادطرفم دق مرگ شه ازاول بیشترشیفته م شه چکارکنم

راستش من جات باشم کات فرواور میکنم اما بنظرم تو یه مدت  طولانی قهر کن ببین حتی هیچکسم تو زندگیش ...

باشه عزیزم رسی ازراهنمایت ولی بنطرت چکاراکنم چجوررفتارکنم هلاک شه بقول دوستمون ازبس بهش رو دادم هارشده