2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله هر چی که بهترین هست برات اتفاق بیفته  حالا چرا سر حرف مادرش بحث کردی

ممنونم انشاالله 

سر حرف مادرش بحث نکردم، خودم از چیزی ناراحت بودم صلاح این بود که چیزی نگم، اما گفتم و دعوا شد، بعد همسرم رفت خونه مادرش منم رفتم اونجا گلایه کنم،. دیگه دعوا شدید شد و مادرش هم آتیش بیاری کرد شدید، منم با مادرش دعوا کردم و دیگه همسرم بیشتر عصبانی شد 

دعوای خیلی بدی شد،. در حد داد و بیداد و آبروریزی و پلیس و.... 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نمی‌دونم فضای دنیا دلگیر شده یا من اینجوری حس میکنم. اصلا همه چی ی جوریه.

دقیقا همینه ، من مردم ، و برای من هم متاسفانه همینطوره ، واقعا نمیدونم چرا از هیچی دیگه لذت نمیبرم ، خسته شدم از همه چیز .

عهههههه باشه حس میکنی چندوقت دیگ ازبلاک دربیاره پ بده؟😍😍😍

خداییش من حس ششمی نیستما 😁 ولی بهت پیام میده نمیدونم چرا حس کردم . بی رحم بلاکتم کرده🥺🤦‍♀️

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
خداییش من حس ششمی نیستما 😁 ولی بهت پیام میده نمیدونم چرا حس کردم . بی رحم بلاکتم کرده🥺🤦‍♀️

بهرحال مررررسی ک وقت گذاشتی😍❤❤

اسکرین گرفتم وقتی پ داد بهت بگم 

اره خودم بهش گفتم..مجبورش کردم

هم بلاک هم لیست رد😅

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
بهرحال مررررسی ک وقت گذاشتی😍❤❤ اسکرین گرفتم وقتی پ داد بهت بگم  اره خودم بهش گفتم..مجبورش کر ...

فدای تو ❤

خب هیچوقت از رو عصبانیت کاری رو نکن که بعدا پشیمون شی

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱