2777
2789
عنوان

حس ششمم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 124 پست
خب گلم شما ميگي كي ازدواج ميكنم حالا ميگي كي باردار ميشم حسم ميگه ازدواج كردي درسته؟

عزیزم اشتباه گرفتی من از اولش فقط سوالم این بود کی باردار میشم؟ برو ببین من نبودم من یک ساله ازدواج کردم فقط بگو کی باردار میشم 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
خب گلم شما ميگي كي ازدواج ميكنم حالا ميگي كي باردار ميشم حسم ميگه ازدواج كردي درسته؟

عزیزم پرسیدم عشقم بهم پیام میده؟اگه اره کی؟گفتی قبلا رابطه داشتین؟آره من مقصر بودم اونم جداشد چندین بار پیام دادم از اخرین پیامم دوهفته میگذره به نظرت جواب پیاممو میده؟اگه آره کی؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلا با فرزاد رابطه داشتي؟ استخدام ميشي انشالله

در حد ۴بار چت درسی اره 

پیشنهاد دوستی داد قبول نکردم گف میرم بعد ازمونت برمیگردم 🙄

ارشد روزانه نمیارم امسال؟

و اینکه بنظرت وزارت علوم استخدام میشم یا اموزش پرورش؟امسال استخدام میشم؟

کی ازدواج میکنم؟شغلش دولتی یا ازاد؟چندسالشه حدودا 

عزیزم اشتباه گرفتی من از اولش فقط سوالم این بود کی باردار میشم؟ برو ببین من نبودم من یک ساله ازدواج ...

ببخشيد گيچ شدم😂 تو همين سال يا اولاي سال بعد باردار ميشي

در حد ۴بار چت درسی اره  پیشنهاد دوستی داد قبول نکردم گف میرم بعد ازمونت برمیگردم 🙄 ارشد روزا ...

20 به بالا هست فكر ميكنم دوباره حرف ميزنيد اما ديگه پيشنهاد نميده

20 به بالا هست فكر ميكنم دوباره حرف ميزنيد اما ديگه پيشنهاد نميده

سلام عزیزم

رابطه کاری ما ادامه داره با اون اقا؟

چند مدت نبود و اومد عذر خواهی کرد که مریضه و تاکید داشت این رابطه ادامه داشته باشه

اما یک ماهه ازش خبری نیست و منم پیامی ندادم

همیشه رفتارش خوب و رسمی بود 

عزیزم پرسیدم عشقم بهم پیام میده؟اگه اره کی؟گفتی قبلا رابطه داشتین؟آره من مقصر بودم اونم جداشد چندین ...

@a_s_m_r لطفا جواب این سوالمو بده گلم

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
عشقت ديگه پيام نميده اما اگه بده خييلي طول ميكشه صبر كن

ممنون عزیزم❤❤

2790
2778
2791
2779
2792