2777
2789

خدا خیرتون بده اگه میدونید جواب بدید

واینکه بعدس اکسیژن باید چند باشه

لطفاااا لایک نکنید لطفاااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون دستگاه ۸۷ خیلی پایینه فک نکنم مرخص کنن اصلا خودش نمیتونه تحمل کنه اینهمه تنگی نفس رو

وای پس چرا مرخصش کردن ۸ روره بستریه یکم راه میره میگه نفسم خوبه  کم نمیاره 

بدون اکسیژن به۹۰برسه مرخصه البته ازمن میشنوین خودتون دستگاه بگیرین توخانه استفاده کنین بیمارستانها ه ...

گفته دوماه اکسیژن بگیرین خونه روزی ۶ ساعت تا ریه بتونه خودشو جم کنخ  چقدر نگرانم اول ک مرخص شد کلی خوشحال شدم گفتم حتمن خوب خوب سده مرخص کرون

گفته دوماه اکسیژن بگیرین خونه روزی ۶ ساعت تا ریه بتونه خودشو جم کنخ  چقدر نگرانم اول ک مرخص شد ...

برای خیلیا رو اینجوری میکنن، نگران نباش حتما مشکل دیگه ای نداره که مرخص شده، خوب میشه ان شاالله

واین نیز بگذرد....

اگه نفس کم نمیاره پس حالش خوبه اکسیژنش مطمنی بدون دستگاه ۸۷ هست؟ فک کنم اشتباه گرفتین

خاهرم گف اول دکتر اومد دستگاهو سریع قطع کرد مکث نرد زود گرفت ۹۷ بود بعد گف کمی بعد خودم گفتم  ۸۷ بود نمیدونم کدوم درسته اول صبح  ک از خاب بیدار شده نیم ساعت دستگاهو قط میکنن شده ۸۸

گفته دوماه اکسیژن بگیرین خونه روزی ۶ ساعت تا ریه بتونه خودشو جم کنخ  چقدر نگرانم اول ک مرخص شد ...

حتی کسانی هستن که نمیرن بیمارستان همون تو خونه اکسیژن میگیرن استفاده میکنن

واین نیز بگذرد....