2777
2789
واای چ بد تاوان داد  بنظرم حقش بوده اینم منو بازی احساسی  داد و باعث شد عاشقش شم  و ...

الهی گلم😢خدالعنتش کنه دوستم 7سال عمرشوگذاشت پای اون عوضی ک ازاین خدمت بیادکارپیداکنه بیادخواستگاریش اماهمین ک. وضعش خوب شداینومثل آشغال پرتش کرددور

الهی اینجورمرداجوان مرگ بشن فقط 🙏

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
الهی گلم😢خدالعنتش کنه دوستم 7سال عمرشوگذاشت پای اون عوضی ک ازاین خدمت بیادکارپیداکنه بیادخواستگاریش ...

خیلی حالمو گرفت   چقدر میگفت دوستت دارم چقدر کارا کرد دلمو بدست بیاره  ولی خوب نموند  خیلی دلمو شکست چقدر بهم دروغ گفت      الهی خدا هیچ وقت نبخشدش  که وضع روحمو بهم ریخت

الهی خدا ب حق دله شکستم   باعث شه جواب  کاراشو با من ب بدترین شکل ممکن  بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حالمو گرفت   چقدر میگفت دوستت دارم چقدر کارا کرد دلمو بدست بیاره  ولی خوب نموند   ...

خدالعنتش کنه گلم میفهممت 😢مامان خدابیامرزم میگفت مرداحتی ازقرآن هم لباس بپوشن بازم نبایدباورشون کنی 

دیگه برات درس باشه واونوبسپاردست خدابهت قول میدم ب روزی میفته ک هرروزصدبارواسه خودش آرزوی مرگ کنه😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خدالعنتش کنه گلم میفهممت 😢مامان خدابیامرزم میگفت مرداحتی ازقرآن هم لباس بپوشن بازم نبایدباورشون کنی ...

خدا جوابشو بده  الهی تو زندگیش آخیش نگه   خوشبختی سواره باشه اون پیاده

هیچ وقت با دل کسی بازی نکنیم   خیلی سخته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوابشو بده  الهی تو زندگیش آخیش نگه   خوشبختی سواره باشه اون پیاده هیچ وقت با دل ک ...

الهی همچین مرداخیرازجووونیشون نبینن

ابجی من حتی وقتی اعلامیه ی جووون میبینم رودیوارهاناراحت نمیشم میگم شایدیکی ازاونایی باشه ک تاوان داده وآه ی دخترپاک دنبالش بوده 😑

سنگ دل باش بعداین ابجی زمونه بدی شده مثل گرگ کمین کردن تاباحرفاووعده های خوبشون باآبروی ناموس مردم بازی کنن 

هرکی واقعاواسه زندگی بخادتت بدون دوستی ورابطه میادتت خواستگاری مطمئن باش منم مثل خواهربزرگتزت میخام اینوازمن ب عنوان نصیحت قبول کنی وبعداین خیلی مراقب اون قلب مهربونت باشی❤😘