2777
2789
عنوان

کیا سحر خیزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 37 پست
اتفاقا تاپیک همسایه الان داستم غر میزدم به خاطر سحرخیزیم.اگه کاری نداری بگیر بخواب دیگه.واسه جی صبح ...

بدبخت شوهرمو هر روز صبح بدون صبحونه میفرسم 

سرکار 

تاپیک قبلیمو بخون دیروز چ جنگی راه افتاد بینمون

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تاپیک همسایه الان داستم غر میزدم به خاطر سحرخیزیم.اگه کاری نداری بگیر بخواب دیگه.واسه جی صبح ...

دقیقا منم این مشکل رو دارم 😑

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
☺😅خوش بحالت  من کار خاصی ندارم ، بیدار میشم حوصلم سر میره

متنم اشتباه بود ویرایشش کردم 

ببخشید 

میدونم نفهمیدی چی گفتم

منم عین شمام سختمه ولی یه گربه اومده تو حیاطمو بچشم اورده مام نردبان نداریم من حوصله ندارم بچه رو بگیرم بزارمش پشت بوم تو همون حیاط مونده مام از غذامون میدیم امااااا صبح زود پا میشن مادر و بچه یه ساعت حرف می زن صداشون بیدارم می کنه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
منم عین شمام سختمه ولی یه گربه اومده تو حیاطمو بچشم اورده مام نردبان نداریم من حوصله ندارم بچه رو بگ ...

آخی عزیزم❤

ناااااازی 

برای ماهم تو حیاطمون یه گربه با بچه ش اومده ❤دقیقا همین رنگی

متنم اشتباه بود ویرایشش کردم  ببخشید  میدونم نفهمیدی چی گفتم

اره متوجه شدم عزیزم 😅😘

ولی واقعا همسرت گناه داره 🙁صبح بیدار شو باهاش صبحانه بخور وقتی رفت بخواب 

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
آخی عزیزم❤

😢

بدبخت شوهرمو هر روز صبح بدون صبحونه میفرسم  سرکار  تاپیک قبلیمو بخون دیروز چ جنگی راه اف ...

خوندم.خوب عزیزم شما مشکلت معلومه تا ۵ با گوشی هستی.شما۱۱ ۱۲ شب بخواب اصلا صبح بخوای هم نمیتونی بیدار نشی

ناااااازی  برای ماهم تو حیاطمون یه گربه با بچه ش اومده ❤دقیقا همین رنگی

من گربه زرد دوست دارم حالا هر کی نصف شب این رنگی ببینه فک می کنه جنه باز من نمی ترسم 

اره متوجه شدم عزیزم 😅😘 ولی واقعا همسرت گناه داره 🙁صبح بیدار شو باهاش صبحانه بخور وقتی رفت بخواب& ...

تا بره خواب از سرم پریده که 

الان ک باهم قهریم😓 از دیروز

امروز بیدار شدم گفتم براش صبحونه درست کنم یعنی بعد سالها

ولی گفت نه درست نکن میرم سرکار 

😢

من یه مدت پیش گربه زرد اومده بود تو حیاطمون 

با بچه هاش ک خیلی کوچیک بودن صبر کن عکس بدم