2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه 51)🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 145 پست
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏       &n ...

منم خوندم انشاالله همه حاجت روا بشن😘😘😘😘

ترو خدا برا رسیدن منم به عشقم دعا کنید!یک دنیا ممنونم استارتر مهربونم❤❤❤❤❤❤❤❤

منم خوندم انشاالله همه حاجت روا بشن😘😘😘😘 ترو خدا برا رسیدن منم به عشقم دعا کنید!یک دنیا ممنونم ا ...

سلام عزیزم... قبول حق🙏بروی چشم، اسمتون نوشتم برای ختم امن یجیب💎💎💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم... قبول حق🙏بروی چشم، اسمتون نوشتم برای ختم امن یجیب💎💎💎

الهی من فدای تو دوست خیلی خوبم بشم😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤

خدا دلت شاد بکن که دل ماها رو شاد میکنی قشنگم😍😍😍😍😍😍

آره عزیزم🥰🥰🥰😘

ترو خدا مادر سید بزرگوار میشه من از ته دلتون دعا کنید؟؟ب اون فرشته پاکتونم بگید ی صلوات بمن عیدی بده بخدا بدجور گرفتارم۷سال با عشقم بدبختی کشیدیم و همش به در بسته خوردیم حتی به خواستگاری ام نرسیدیم میشه دعا کنید من زندگیم درست بشه و به عشقم برسم؟؟؟؟

حتما کسی که اولاد پیغمبر بدنیا اورده نفسش حق😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ترو خدا مادر سید بزرگوار میشه من از ته دلتون دعا کنید؟؟ب اون فرشته پاکتونم بگید ی صلوات بمن عیدی بده ...

شما لطف داری گلم

ان‌شاءالله گره های زندگیت باز شه و موانع ازدواجت هر چی که هست حل بشه و خیلی زود ازدواج کنید و تا آخر عمرتون خوشبخت و شاد در کنار هم زندگی کنید 

من براتون ۱۰ صلوات فرستادم گلم ولی پسرم الان خوابه فردا بهش میگم واستون صلوات بفرسته 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

شما لطف داری گلم ان‌شاءالله گره های زندگیت باز شه و موانع ازدواجت هر چی که هست حل بشه و خیلی زود از ...

الهی فدات بشم دنیا دنیا ممنونم

انشاالله خدا جوجه سیدت برات نگه دار نسلش پایدار باش و عاقبت بخیر بشه😘😘😘😘😘😘

الهی فدات بشم دنیا دنیا ممنونم انشاالله خدا جوجه سیدت برات نگه دار نسلش پایدار باش و عاقبت بخیر بشه ...

خدا نکنه قشنگم🌺🌺

ممنونم از دعاهای خوبت 🙏💕🙏💕🙏💕🙏

ان‌شاءالله بزودی به مراد دلت برسی گلم😘😘😘

خوشبخت و عاقبت بخیر شی🤲🌹🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام بروی ماهت عزیزدل... جانان من... خواهر خوشگل من... تو نمیدونی... چقدر مهرت تو دلم دارم.. به همین ...

الهی من فدای این همه خوش قلبیت بشم.      نمیدونم چه طور قدردان و جبران کننده ی این مهربانیت باشم.      

به خدا قسم که این حس دو طرفه است و بهترین و عزیزترین برای من هستی.      

پر از نور و انرژی خدایی هستی.      هر چه قدر در کلمات از خوبی و مهربونی بی اندازه ات بگم باز هم کمه.      

همیشه بهترینها رو از خدا برات میخوام و خیلی خیلی دوستت دارم.        

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
الهی من فدای این همه خوش قلبیت بشم.       نمیدونم چه طور قدردان و جبران کننده ی ...

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا