2777
2789

دادین انگار یه نوجوون که عاقل نیست دیدین فکر میکنین همشون مثل همن 

چقدر قضاوت!!!

من ازتون کمک نخواستم نه قضاوت کردن‌‌‌‌....

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ۱۷ ۱۸ ساله های اینجا دومیو حاملن🤣😑کجای کاری

واقعا حقیقت تلخ   

من پونزده سالمه به صد نفر مشاوره دادم کجای کاری استارتر؟  

یکی بیاد تاپیک آخرم  

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&

یه چیزی میگه به بزرگواران بر نخوره من نوزدهم دارم میرم بیست به خدا قسم بی عقلی و جهالتی که توی دهه پنجاه و شصت دیدم همشون نه اما خیلیا یه نمونه تو دهه هشتاد ندیدم اونا به تفاوت نسل ما و نسل خودشون میگن بی عقلی.  غرب زدگی و....دهه پنجاه و شصت تماما در شده از جهالت که متاسفانه سایه ی این نسل رو زندگی ما و کشورمون کاملا مشخصه دهه چهلم که ماشاالله کل مسئولین همین دهن وضعمونو می‌بینید دیگه

یه چیزی میگه به بزرگواران بر نخوره من نوزدهم دارم میرم بیست به خدا قسم بی عقلی و جهالتی که توی دهه پ ...

خودتونو اصلا با اون دهه ها مقایسه کنین  بچه های اون دوران یک دهم امکانات دهه های شما رو نداشتن با این حال کلی از آدمای دانشمند و مفید  مال همون دهه هان 

این درست نیست ک بهشون انگ جهالت و از همه مهم تر بی عقلی بزنین  

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
خودتونو اصلا با اون دهه ها مقایسه کنین  بچه های اون دوران یک دهم امکانات دهه های شما رو نداشتن ...

اگه دهه الان ما هنوز نتونستن آدمای بزرگی تحویل بدن دلیلش همین پدر و مادر هان تو خونه ها که متاسفانه به خاطر کمبود اون دوران نمی تونن توسعه پیدا کردن شرایط الان رو درک کنن در ضمن من نگفتم انسان های بزرگ گفتم مردم عام دهه چهل پنجاه و شصت اونم نه همشون در ضمن همسن های ما هم دیده شدن اما همه رفتن نموندن به خاطر همون جهالت هاو آداب و رسوم و سنت های غلط که به خوردشون دادن جوون امروزی یا افسردگی داره یا فقط داره الکی زمان تلف می کنه با کارای الکی که بگه زندی اگه تو همین خونه های مردم عام دهه پنجاه و چهل و شصتی بزرگ شده باشه مگه شانس بیاره که درکی از سوی این دهه ها بشه و خانواده فهیمی باشه

خودتونو اصلا با اون دهه ها مقایسه کنین  بچه های اون دوران یک دهم امکانات دهه های شما رو نداشتن ...

امکانات رو که دهه های قبل داره انگ ابزار غربی بهش میزنن به غیر اونا الان چه امکاناتی وجود داره؟؟

اگه دهه الان ما هنوز نتونستن آدمای بزرگی تحویل بدن دلیلش همین پدر و مادر هان تو خونه ها که متاسفانه ...

اینطور نیست عزیزم  من پدر مادرم مال دهه ۳۰ و ۴۰ هستن ‌خودم دهه ۷۰ ام  هیچوقت طرز تفکر مربوط به اون دوران هارو نداشتن تو اطرافیانمم ندیدم کسی طرز تفکر مشابه دهه های سال تولدش داشته باشه همه با گذشت زمان بروز شدن 

اینکه جوون امروز پر از درده دلیلش خانواده ها نیست ربطی به دهه نداره  چندین ساله همه ی افراد تو تمام سنین پر از محرومیت شدن به طریقی 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اینطور نیست عزیزم  من پدر مادرم مال دهه ۳۰ و ۴۰ هستن ‌خودم دهه ۷۰ ام  هیچوقت طرز تفکر مربو ...

دوست عزیز شما دقیقا نمونه کسی هستید که مثال زدم شما در خونه ای دارید زندگی می کنید که درصد اندکی از اون دهه مثل پدر و مادر شما فکر می کنم باز می گم من عموم رو دارم مثال میزنم

امکانات رو که دهه های قبل داره انگ ابزار غربی بهش میزنن به غیر اونا الان چه امکاناتی وجود داره؟؟

دهه های ۴۰ کوچکترین امکاناتی برای درس خوندن نداشتن  الان انواع اقسام تجهیزات  کلاسا کتابا هست  خانواده ها تمام تلاششون و برای رفاه بچه ها میکنن بچه های اون دهه ها تو دوران ‌پدرسالاری اینا بزرگ شدن و الان فرزند سالاریه  بچه های دهه ۸۰ از همون ده سالگی با تکنولوژی مثل موبایل و کامپیوتر بزرگ شدن در حالیکه اون بچه ها شاید تا ۳۰-۴۰ سالگی هم به اون امکانات دسترسی نداشتن

اینطور نیست عزیزم  من پدر مادرم مال دهه ۳۰ و ۴۰ هستن ‌خودم دهه ۷۰ ام  هیچوقت طرز تفکر مربو ...

محرومیت جدا ست این موضوع که دهه ما کلا به هیچ دردی نمی خورن و دانش کافی ندارن و بیخودی وقت تلف می کنن و این حرفهای این چنین که میزنن جدا دهه ما کاملا پر انرژی و فعاله اما دچار خفگی شده باز میگم عموم منظورم هست

محرومیت جدا ست این موضوع که دهه ما کلا به هیچ دردی نمی خورن و دانش کافی ندارن و بیخودی وقت تلف می کن ...

دلیلش شاید اینه ک رفته رفته ادما به تنبلی عادت کردن  مثال میزنم همین امتحانات مجازی چقدر رو سطح دانشمون اثر گذاشت   به مرور زمان هر چقدر مجازی تر شدیم تنها تر و تنبل تر شدیم ذهنا شکوفا نشدن چون ازشون استفاده ای نشد  مقصرش فقط افراد دهه ۶۰ نیستن  تکنولوژی شرایط جامعه موثره  درست نیست انگ بی عقلی و جهالت و به مظلوم ترین دهه بزنیم

دهه های ۴۰ کوچکترین امکاناتی برای درس خوندن نداشتن  الان انواع اقسام تجهیزات  کلاسا کتابا ...

نه اینطور نیست حقیقت ماجرا به تکنولوژی برنمی گرده منظور من طرز فکر و فرهنگ غلط و قدیمی و آداب و رسوم و سنت هاست که مشکل دهه ما با دهه قبل هست و تفاوت هامون وگرنه اونا شرایط رو ایجاد می کنن اما می‌خوان ما رو همون شکلی کنم که می‌خوان نه خودمون چون از تفاوت ما با خودشون میترسن نمونش اینکه مثلا همه باید پزشکی بخونن که تو کشور باب شده یعنی تمام امکانات رو ایجاد کردن درس بخونه اما چیزی که اونا میخوان چرا چون مثلا اون فرد دختره برای مثال نباید بره سمت هنر یا کارای مهندسی باز میگم نه همه اغلبشون و این دید غالبه و خیییییلی دیدگاههای غلط دیگه که از گذشته های ما میاد

نه اینطور نیست حقیقت ماجرا به تکنولوژی برنمی گرده منظور من طرز فکر و فرهنگ غلط و قدیمی و آداب و رسوم ...

این دید اکثر اونا نیست اما اغلب چرا ولی دهه هشتاد دهه ای هست که تفاوت هارو درک می کنه و تفاوت رو به معنای جنگ نمی‌بینه و اجازه میده هر کسی آزادانه زندگی بکنه