2777
2789
معلومه یاس تتلو شد ادم؟؟؟؟؟؟؟

اوووف

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

من تتلو عشقمه

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم یاس هم تتلو چون دوتاشون با معنی میخونن 

تتلو از ین حرفای زشتش میشه معنی خوبیم دراورد یاسم خیلی با معنی میخونه کلن در باره اهنگاشون خیلی فکر میکنم چون درکشون کنم

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

تتلو اصلا خوشم نمیاد.. چرا؟ چون یه شخص غیر مفید برا جامعه هس(نظر خودمه).. ینی چی قیافش اصن؟ انگل اجتماع هس ب نظرم.. آهنگاشم مث خودش چرتن🙂

ولی یاس نه؛ از دلِ سختی اومده.. دشمن زیاد داره پس قطعا یه فرد موفقه.... کسی با جرئت تمام حرفش رو میگه اونم با منطق ارزشش خیلی بالاس.. خیلی دوسش دارم..ارزومه یه روز باهاش معاشرت کنم😍

خدا با منه🌹
دقیقا

اصلا حتی از نظر موزیک هم یاس فوق العاده است و تتلو اصلا در حد یاس نیست 

حتی دیس بک هایی هم ک میده حرف دل مردمه 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
اگ فوش نمیداد بیشتر طرفدار داشت

همون دیگ اونایی که فحش نمیده خیلی خوبن

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

کلا نتیجه گیری ک درمورد تتلو میشه کرد 

اینه ک اون یه ادمیه ک فکر میکنه تو ایران فقطط اون بوده استعدادش هدر رفته و دیگه کسی صدایی بهتر از اون نداره و ... 

همیشه هم پاچه خواری بقیه رو میکرد .از هنرمنداس گرفته تا سیاسیون 

الانم ک کلا نمیشه درمورد حرفاش چیزی گفت چون همش بخلطر مواد توهم میزنه 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم