2777
2789
عاشق نشدی  بدونی چیه عشق ی حال عجیب و غریبیه عشق😍 عاشق نشدی دیونه بشی. از عالم و‌ادما دست ب ...

😂😂

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق نه از چند نفر یا بخاطرچهره یا اخلاق خوشم اومده 

از شوهرمم خوشم میاد بخاطر مسئولیت پذیری و چندتا چیز دیگه اما عاشقش نیستم 

عشق به نظرم دوست داشتن بی حد و مرزه 

یعنی بتونی ببخشی وقتی حتی بدترین بلاها رو سرت آورد بتونی دوسش داشته باشی وقتی حتی بهت بی تفاوته 

بتونی جونتو براش بدی و بدونی اون یه دختر دیگرو دوست داره 

اینجوری حساب کنم فقط عاشق پسرمم 😍

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
اره.. کاش الام میشد برم تو بغلش گریه کنم.. کرونا گرفته دلم براش تنگ شده الان تو اون اتاقه😭

انشالله خوب میشن😕🌷

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

آره هزاربار...عشق خوبه قشنگه مثل آب بازی تو زمستونه یخ میکنی تب میکنی سرما میخوری درد میکشی اما همیشه تو ذهنت میمونه ک ی روزی کلی خندیدی کلی خاطره ساختی دوست داشتن و دوست داشته شدن بهترین حس دنیاست من الان عاشق بچه هامم عاشق خودمم و عاشق ی دوست خیلی عزیز ک وقتی باهاش حرف میزنم دنیام قشنگ میشه همه چی رنگی میشه حالمو خوب میکنه حتی خودشم نمیدونه چ تاثیر مثبتی روی من میذاره

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
چجوریع؟ چرا بیشترع عاشقا همش ناراحت و دپ هستن

چون یه طرف لاشیه یه طرف متلاشی

جور نمیشه برا همون همش دپپپپپپ

دخی مهربون🙂❤️ زود ناراحت میشم دلم نازکه باهم تند حرف نزنین لطفا🙃 ناراحتی قلبی دارم😉💔