2777
2789
عنوان

نامزدم میگه خونه مامانت نرو 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست
الان الکی بهش بگو باشه عزیزم هرچی تو بگی  بعدش هرکاری خاستی کن

چرا راهنمایی اشتباه میکنید

الان بگه باشه بعد بره سراغ مادرش طرف میگه این کار رو میکنه معلوم نیست چه کارهای دیگه ایی هم بکنه.

باید مشکل رو با همسرش منطقی حل کنه

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
میگه کلا طرف خونوادت نباید بری اگر بری طلاقت میدم خونواده من مثل خونواده خودت بدون هرکاری هم داشتی ب ...

اه  چه سخت خودت میدونی صلاحتو ولی اونی که نیومده امر و نهی میکنه بیاد پادشاه میشه اه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم لیلی منم یک مشکل خانوادگی دارم میشه رهنمایی کنید ؟ ممنون

بله عزیزم

اگه خصوصی پیام بدید فردا حتما راهنماییتون میکنم....

چرا راهنمایی اشتباه میکنید الان بگه باشه بعد بره سراغ مادرش طرف میگه این کار رو میکنه معلوم نیست چه ...

فک کردم الکی ی چرتی گفته

ولی اره دکنر هلاکویی هم میگه اگه دیدین طرفتون شکاکه کلا بهم بزنین نامزدی و دورشو خط بکشین 

میگه کلا طرف خونوادت نباید بری اگر بری طلاقت میدم خونواده من مثل خونواده خودت بدون هرکاری هم داشتی ب ...

بهش بگو. باشه آماده کردن برات 🤣. بگو اگه من باید قيد خونوادم رو بزنم تو هم باید بزنی. مادر شوهر خر کیه 

الان الکی بهش بگو باشه عزیزم هرچی تو بگی  بعدش هرکاری خاستی کن

نه این کارو نکن دروغکی نه زندگی یه سال دو سال نیستا یه عمره اگه دلت پیش خانوادته قبول نکن ببین سخته آدم دوست داره با مامانش بره و بیاد اصلا فردا زایمان کنی کی مراقبته اگه مادرشوهرتم بیاد با منته قبول نکن این مردا فردا روزی به تو هم شک میکنن و چه بسا کتک و .... ببین الان تو چیزی از دست ندادی ولی اگه حرف شوهرتو قبول کنی خانوادتو از دست دادی و .....

عزیزم خصوصی بلد نیستم تو همین تاپیک میگم هر وقت تونستید جواب بدین🙏

من درخواست دادم شما قبول کن

من بهتون پیام میدم خواهید دید 

اونجا حرفتون رو بزنید.

اینطوری خیلی بهتره

آدم یه چیزهایی رو نمیشه عمومی راهنمایی کنه